Fenerbahçe ve Başakşehir için kritik hafta! Muhtemel 11'ler...

Düşme hattından kurtulmak isteyen Fenerbahçe Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Medipol Başaşehir ise zirvede rekabeti sürdürmek isteyen Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Fenerbahçe ve Başakşehir için kritik hafta! Muhtemel 11'ler...

Spor Toto Süper Lig 19. haftasında düşme hattından kurtulmak isteyen Fenerbahçe'nin ve zirve takibini sürdürmek isteyen Başakşehir'in kaderi belli olacak.

Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor Kadıköy’de kozlarını paylaşacak ve Medipol Başakşehir ise Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Geride kalan 18 haftada 17 puan toplayan ve 17. sırada bulunan Fenerbahçe, 32 puanla 3. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor’u yenerek yeniden hayat bulmak istiyor.

Kadıköy’de saat 20:00’da başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Zorlu mücadele beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

Bir diğer önemli mücadelede ise 38 puanlı lider Medipol Başakşehir sahasında 29 puanı bulunan Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Başakşehir ikinci sıradaki Galatasaray ile arasındaki puan farkını korumak isterken geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında şok bir yenilgi alan Kasımpaşa ise kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Saat 20:00’dan itibaren beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Öte yandan bu iki karşılaşmanın yanı sıra Ankaragücü evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yaklaşık 45 ay önce yapımına başlanan Ankara’daki Eryaman Stadı, bu karşılaşma ile birlikte taraftarların ziyaretine açılacak.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER:

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Dirar, Mehmet Ekici, Ayew, Soldado

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Mina, Robin, Erkan, M.Yıldırım, Donald, Guilherme, Aleksic, Adem, Ömer.

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

----

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Serdar, Epureanu, Clichy, İrfan, Emre, Visca, Mossoro, Arda, Robinho.

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Sadiku, Youssef, Veigneau, Tarkan, Pavelka, Heintz, Hajradinovic, Trezeguet, Edouk.

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

Etiketler
Malatya Fenerbahçe Başakşehir