Taraftardan Ali Koç'a: Otobüsle mi gidecekler?

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile berabere kalmasının ardından sarı-lacivertli bir taraftarın Ali Koç'a tepkisi sosyal medya gündemine oturdu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve sezonun ilk devresini küme düşme hattında bitirdi. Ligin 17 haftalık bölümünde 16 puan toplayabilen sarı-lacivertli takım, averajla 17. sırada yer aldı.

Ligdeki son galibiyetini 11. sırada alan Fenerbahçe'de maç sonrasında başkan Ali Koç stattan ayrılırken bir Fenerbahçe taraftarının başkan Koç'a sorduğu soru sosyal medyada gündeme oturdu.

Başkan Koç'a stat çıkışında soru yönelten taraftar, "Başkanım yine otobüsle mi gidecekler?" ifadelerini kullandı. Ali Koç bu soruyu yanıtsız bırakırken görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 3-0'lık skorla kaybetmiş ve başkan Ali Koç, sportif direktör Damien Comolli ile takımın İstanbul'a uçakla değil, otobüsle dönmesi yönünde talimat vermişti. Sarı-lacivertli kafile Manisa'dan İstanbul'a otobüsle dönmüş ve sabaha karşı İstanbul'da olmuştu.

Etiketler
Antalya Fenerbahçe Ali Koç