Keçiörengücü Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, Keçiörengücü'ne konuk alacak.

Keçiörengücü Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı.

Peki Keçiörengücü Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?
Kupada 17 kezle en fazla şampiyonluk yaşayan takım olan Galatasaray, bu sezonki organizasyona 5. turda dahil oldu. Keçiörengücü ise üçüncü turda Manisa Büyükşehir Belediyespor, dördüncü turda da Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor'u eleyerek 5. tur biletini aldı. Galatasaray geçen sezon kupanın yarı finalinde Akhisarspor'a elenmişti. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 18, 19 ya da 20 Aralık'ta İstanbul'da oynanacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Emre Akbaba ile cezalılar Badou Ndiaye, Ryan Donk ve Serdar Aziz müsabakanın kadrosunda bulunmayacak.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün deplasmanda TFF 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Başkent Ankara'daki Aktepe Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'te başlayacak. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray’ın Keçiörengücü karşılaşması için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Mariano Ferreira, Maicon Roque, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Recep Gül, Gökay Güney, Mustafa Kapı, Abdussamed Karnuçu, Ali Yavuz Kol, Celil Yüksel, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sefa Özdemir."

Etiketler
Keçiören Galatasaray Saray