Yattara anlatırken gözyaşlarını tutamadı: 'Ben de ağladım, annem de'

Gençlik anılarından bahsederken gözyaşlarına hakim olamayan Yattara, yoksulluk sebebiyle ailesinden uzak kaldığı günleri anlattı. Yattara, 19 yaşında bir kız çocuğu da olduğunu da ilk kez açıkladı.

Yattara anlatırken gözyaşlarını tutamadı: 'Ben de ağladım, annem de'

Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Yeşil Çivril Belediyespor'da futbol hayatına devam eden İbrahim Yattara, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bir etkinliğinde konuştu. Futbola başlama hikayesi ve gençlik yıllarını anlatan Trabzonspor'un eski futbolcusu Yattara, annesiyle yaşadığı bir anıdan bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

61Saat'in haberine göre, Yattara'nın genç yaşlarında annesiyle yaptığı bir konuşma futbol kariyerinde belirleyici oldu. Yattara “Bir gün dayanamadım, ağlamaya başladım. Menajerime 'Avrupa’da oynamak istemiyorum, geri dönmek istiyorum' dedim. Annemle konuştum, ben ağladım o da ağladı” dedi. Bu cümlelerden sonra gözyaşlarına hakim olamayan Yattara, maddi zorluk nedeniyle ailesinin geçimini üstlendiğini ve onlar için o dönem Avrupa’da kalması gerektiğini açıkladı.

20 YILLIK SIR

İki erkek çocuğu olduğu bilinen Yattara, 19 yaşında bir kız çocuğu olduğunu da açıkladı. 41 yaşındaki futbolcu, kızının annesinde kaldığını, annesini trafik kazasında kaybettikten sonra kızıyla beraber İstanbul’da yaşadıklarını söyledi.

Çok geç olsa da kızını yanına aldığını ifade eden Yattara'nın 19 ve 16 yaşlarında iki erkek çocuğu da bulunuyor.

Etiketler
Yoksulluk