Galatasaray Başkanı Elmas'tan Gedson Fernandes açıklaması

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'in gündemlerinde olmadığını belirtti. Elmas, "Gedson’u isteydik alırdık" ifadelerini kullandı

Galatasaray Başkanı Elmas'tan Gedson Fernandes açıklaması

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş'a transfer olan Portekizli futbolcu Gedson Fernandes ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gedson ile görüştüklerini ancak transferde öncelikleri olmadığını belirten Elmas, "Gedson görüştüğümü oyunculardan biriydi. Menajerlerin bize ulaşmasına gerek yok. Biz o oyuncuyu istiyorsak onun menajeriyle konuşuruz. Gedson taraftarımızın çok sevdiği, genç bir yıldız adayı. Fakat bu kadro planlamamızda ve yabancı planlamamızda ilk öncelikle hızlı ihtiyacımız olan noktalara yöneldik. Sınırsız yabancı hakkı yok. Mevcut sözleşmesi olan oyuncularımız var. 22 Ocak 2022 tarihinde Benfica ile yazışma yaptık. Benfica bizden 2 sezon için 1 milyon Euro kira ücreti istedi, 7.5 milyon Euro da satın alma istedi. 10 milyon Euro teklif gelirse o teklifle oyuncunun gitme hakkıyla ilgili teklif verdi. Kulübün finansal durumu açısından, önümüzdeki sene kadro planlaması açısından opsiyonumuzu açık bırakmayı karar verdik. Gedson’u isteydik alırdık. Şu an önceliğimiz olmadığı için bu oyuncuyu almamaya kararı verdik. Şu anda ilgimiz yok. Sosyal medyada hem taraftarlarımızın duygularıyla oynayıp, onları yanlış şekilde yönlendirme amacı güden bir takım odakların çalışmaları var. Çoğu ile suç duyurusunda bulunduk" ifadelerini kullandı.

"PULGAR İLE ANLAŞTIK"

Elmas ayrıca, Şilili orta saha oyuncusu Erick Pulgar'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Elmas, milli maç için Bolivya'da bulunan Pulgar'ın kısa süre içerisinde gelerek resmi imzayı atacağını söyledi.

Etiketler
Galatasaray Futbol Saray