Galatasaray Teknik Direktörü Torrent: Herkes kusursuz, İsmail Çipe mi hatalı?

Galatasaray’da performansıyla eleştirilen kaleci İsmail Çipe’ye, teknik direktör Torrent sahip çıktı. İspanyol hocanın yönetime “Herkes kusursuz, İsmail mi hatalı?” dediği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent: Herkes kusursuz, İsmail Çipe mi hatalı?

Galatarasay - Kasımpaşa maçı 0-0 devam ederken taraftarın top ayağına geldiğine ıslıklamaya başladığı sarı-kırmızılı kalecide ısrar edip, Fatih Öztürk’ü tercih etmediği konusunda İspanyol teknik direktör Torrent konuştu.

"İSMAİL’E GELENE KADAR BAŞKA PERFORMANSLARI KONUŞMALIYIZ"

Skorer'in haberine göre, Fatih’in fiziksel olarak hazır olmadığını yöneticilere rapor eden Torrent’in, “Öncesinde de dizinde problem yaşamış. 20 gün antrenman yapmayan birini hemen kaleye koymak riskli olur. İsmail’e neden bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum. Kasımpaşa maçında da ilk dakikalara önemli bir kurtarışı vardı. Buna rağmen maç berabere giderken kalecimiz ıslıklandı. İsmail’e gelene kadar başka performansları konuşmalıyız. Herkes kusursuz, İsmail mi hatalı” diye konuştuğu öğrenildi.

59 yaşındaki çalıştırıcının İsmail’in takımın üçüncü kalecisi olduğunu ve buna rağmen sarı-kırmızılı kulüpteki tek sorunun nedeni olarak gösterilmesinin büyük haksızlık olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

Etiketler
Galatasaray Saray