Süper Lig'e kar engeli: Maçlar art arda ertelendi

Dün yoğun kar yağışı nedeniyle Süper Lig'de Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçı ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş ve Kayserispor - Başakşehir maçları ertelendi.

Süper Lig'e kar engeli: Maçlar art arda ertelendi

Türkiye kar yağışının etkisi altına girdi. Kar yağışı nedeniyle Süper Lig karşılaşmaları da ertelendi.

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında dün saat 17.00'de başlayan ve elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ikinci devre öncesinde hakem tarafından bugün aynı saate ertelenen Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı, elverişsiz saha koşullarının devam etmesi sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, müsabaka kaldığı dakika ve şartlarda daha sonra ilan edilecek tarihte oynanacak.

Bu karşılaşmanın ertelenmesi nedeniyle, daha önce açıklanan program gereği 21 Ocak Cuma günü saat 20.00'de oynanması planlanan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'a alındı.

Süper Lig'e kar engeli: Maçlar art arda ertelendi - Resim : 1

KAYSERİSPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI DA ERTELENDİ

Kayserispor-Başakşehir maçı, olumsuz hava koşulları sebebiyle saat 17.00 yerine 18.00'de başlayacak.

RİZESPOR-ANTALYASPOR MAÇI DA ERTELENDİ

Rizespor-Antalyaspor maçı, 23. dakikada yoğun kar yağışı sebebiyle durdu. Hakem heyeti maçla ilgili kararı vermek için soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti.

Süper Lig'e kar engeli: Maçlar art arda ertelendi - Resim : 2

KARAR YARIN VERİLECEK

Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçında olumsuz hava koşulları nedeniyle mücadelenin 23. dakikasında hakem ve oyuncular soyunma odasına gitti. Maçın yarın oynanıp oynamayacağına TFF karar verecek.

Etiketler
Kayserispor Gaziantep Başakşehir Beşiktaş Malatyaspor