Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 4-0 mağlup oldukları Giresunspor maçının ardından Sergen Yalçın'ın durumuna ilişkin konuştu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların Giresunspor'a 4-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın'ın istifa dahil tüm seçenekleri Başkan Çebi ile görüşeceğini söylemesi üzerine konuşan Çebi, 'Gereken neyse yaparız' dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında Beşiktaş, sahasında GZT Giresunspor’a 4-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, bu mağlubiyetle Vodafone Park’taki en farklı mağlubiyetini aldı.

Vodafone Park’ın kullanıma açıldığı 2015-16 sezonundan itibaren ligde toplamda 9 maçta sahadan mağlup ayrılan siyah-beyazlılar, Giresunspor karşısında 10’uncu mağlubiyetini aldı.

Bu mağlubiyet ayrıca Beşiktaş’ın ligde Vodafone Park tarihinde aldığı en ağır mağlubiyet oldu. Siyah-beyazlılar, daha önce Vodafone Park’ta oynadığı lig maçlarında Antalyaspor (2), Sivasspor (2), Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor’a (2) kez mağlup olmuştu. Beşiktaş iç sahada Avrupa’da ise Genk'e 4-2, Bayern Mühih’e 3-1, Sporting’e ise 4-1’lik farklı skorlarla boyun eğmişti.

BAŞKAN ÇEBİ: GEREKEN YAPILIR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların Giresunspor'a 4-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Çebi, "Aldığımız sonuç bizi ve camiayı son derece üzmüştür. Bu akşam buraya gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize inandıkları ve inanmaya devam edecekleri için. Bu sorunların hepsini çözmeye hazır olduğumuzu camiaya söyleme ihtiyacı duyuyorum" dedi. Çebi, Sergen Yalçın'ın, 'Başkan ile oturup konuşacağız' sözleri sonrasında "Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Eğer haklı gerekçeleri varsa, söyleyecek bir şeyimiz yok. Ayağa kalkıp yolumuza devam edecek bir anlayış görebilirsem ben onunla yola devam etmeyi tercih ederim" ifadelerini kullandı..

İŞTE ÇEBİ'NİN SÖZLERİ:

"Hoş olmayan bir gece geçiriyoruz. Aldığımız sonuç bizi ve camiayı son derece üzmüştür. Bu akşam buraya gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize inandıkları ve inanmaya devam edecekleri için.

Geçen sene bu kadroyla, bu teknik ekiple, bu yönetimle nereden nereye geldiğimiz biliniyor. Bu senenin şampiyonu Beşiktaş olacaktır. Herkese garip gelebilir. Biz nereden düştüysek, oradan kalkarız.

Bu sorunların hepsini çözmeye hazır olduğumuzu camiaya söyleme ihtiyacı duyuyorum.

Hakemlerle ilgili bitmek bilmeyen bir çile var ortada. Gerekli yerlerde, gerekli şekillerde tepkimizi yerine getirdik. MHK başkanının değiştiğini biliyoruz. Sonuçta gördüm ki, MHK başkanının değişmesi yetmemiş.

Atamaları yapanlar aynı kafada. TFF'ye buradan sesleniyorum, MHK'ye de. Bize söz verdiniz, düzelteceğiz dediniz ama düzeltemediniz. Ya beceremediniz ya niyetiniz kötü. Gerekeni yapın, yapamıyorsanız size vermiş olduğumuz hoş görü bu gece bitmiştir.

Eğer çeteyseniz, çete olduğunuzu ortaya koyacağız. Örgütlü bir iş yapıyorsanız, bunu da ortaya koyacağız. Ya da bunu düzelteceksiniz.

Biz nerelerden, ne sıkıntıları yaşamış kulübüz. Çileli bir pandemi dönemi ve Beşiktaş'tan bir şey olmaz diyenlere rağmen bu takım şampiyon olmuştur, yine olacaktır. Kimse tereddüt etmesin. Camiadan bize güvenmelerini istirham ediyorum.

Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız.

Eğer haklı gerekçeleri varsa, söyleyecek bir şeyimiz yok. Ayağa kalkıp yolumuza devam edecek bir anlayış görebilirsem ben onunla yola devam etmeyi tercih ederim.

B planını bu saate kadar düşünmedik. Bu tür şeyler olağanüstü durumlardır, olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir."

Etiketler
Sergen Yalçın Giresunspor Beşiktaş Giresun