Vitor Pereira'dan soyunma odasında ilginç konuşma

Fenerbahçe'de keskin düşüş sürüyor. Son 3 maçta 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın akıbeti de tartışılmaya başlandı.

Vitor Pereira'dan soyunma odasında ilginç konuşma

Fenerbahçe Trabzonspor yenilgisi sonrası kenetlense de Alanyaspor maçında alınan 2-1'lik mağlubiyet camiada şok etkisi yarattı! Karşılaşma sonrası futbolcular yuhalanırken yönetim de istifaya davet edildi. Öte yandan Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasında yaşananlar ve Vitor Pereira'nın konuşması da ortaya çıktı.

Futbolda bu tip maçlar olabileceği ifade edilse de Trabzonspor maçı sonrası havalimanına, dört bir yandan da Alanyaspor maçına gelen taraftara galibiyet verememenin üzüntüsü yaşandı.

VITOR PEREIRA: BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSEK ŞAMPİYONUZ

Bu tip bir mağlubiyetin yanı sıra üç maçtır takımın kazanamamış olması da ayrıca morali bozan bir başka unsur oldu. Teknik direktör Vitor Pereira maçın ardından yaptığı konuşmada mücadeleden ve oyundan dolayı oyuncularını tebrik etti. İstediklerinin büyük bölümünün sahaya yansıdığını ifade ederek bu şekilde devam ettikleri taktirde şampiyonluğa ulaşacaklarını vurguladı.

Etiketler
Fenerbahçe