Emre Belözoğlu, Newcastle United'ın satılmasını değerlendirdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, Newcastle United'ın satılmasını değerlendirdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş maçındaki isteğimizi sezonun geneline yaymak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Biz kendi oyun anlayışımızı hissettirmeye çalışıyoruz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz."

"Başakşehir benim çok iyi bildiğim bir camia. Benim için çok özel bir kulüp. Her teknik adamın çalışmak isteyeceği mükemmel bir ortam var. Geçmişte şampiyonluk yaşadı. Şampiyonluklar kovaladı. Her takımın inişli çıkışlı performansları olabilir."

"Gençliğimdeki futbolcu gibi önce ulusal, daha sonra uluslararası hedeflerim var. Bu ülkenin en büyük teknik direktörlerinden biri olarak Avrupa'ya gitmek isterim. Özellikle spesifik bir lig, ülke söylemek doğru olmaz. Şu an biz Başakşehir'in derdine düşmüş durumdayız, dolayısıyla hedefimiz öncelikle Başakşehir'in başarısı."

BİR GEORDIE'NIN KULÜBÜ ALMASINI İSTERDİM...

Emre Belözoğlu, futbolculuk yıllarında forma giydiği Newcastle United'ın Suudi Prens Mohamed bin Salman tarafından satın alınmasını da yorumladı: "Newcastle benden sonra ikinci kez satıldı. Oranın farklı bir kültürü var. Bir Geordie'nin kulübü almasını isterdim. Ancak dünya futbolunun da farklı gerçekleri var."

Geordie nedir?

İngiltere'nin kuzey doğusunda bulunan Newcastle ve çevresinde yaşayan yerel halka verilen isimdir.

Etiketler
Başakşehir Newcastle United Emre Belözoğlu