'Dünya Kupası'na katılacağız'

A Milli Futbol Takımı futbolcusu Merih Demiral, Dünya Kupası'na katılacaklarına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

'Dünya Kupası'na katılacağız'

A Milli Futbol Takımı futbolcusu Merih Demiral, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yarın Letonya ile deplasmanda yapacakları karşılaşmaya ilişkin maçın oynanacağı Daugava Stadı'nda teknik direktör Stefan Kuntz ile açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu Merih Demiral, bu takımın geçmişte iyi performanslar ortaya koyduğunu ve bunu tekrarlayacak güçtü olduklarını belirterek, "Artık geçmişe değil, geleceğe bakmaya çalışıyoruz. Yarını yaşamak istiyoruz. Performans düşüklükleri oluyor ama hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah o özlediğimiz günlere geri döneriz. Çıktığımız her maçta milli takıma yakışır şekilde, bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Merih, "Taktik kadar mental durumunuz da merak ediliyor. Bu maça hazır mısınız?" sorusuna ise "Her zaman motivasyonumuz var hiçbir maçı kolay görmüyoruz. Kötü zamanlardan geçiyoruz, istemediğimiz performanslar ortaya çıkabiliyor. Tepkiler de oluyor onları da dikkat almaya çalışıyoruz. Bazı şeyler kötü gittiğinde biz de çok üzülüyoruz. Çok güzel bir ortam var, herkes birbiri için oynamaya çalışıyor. Bundan hiç şüpheniz olmasın ama bazen kötü performans ve formsuzluk olabiliyor. Milli takım için elimizden geleni en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki üç maçta da bunu göstereceğimize inanıyorum. İnşallah Dünya Kupası'na katılırız." şeklinde konuştu.

Merih, Letonya karşısında 6 maçtır kazanılmamasının hatırlatılması üzerine ise, "Bu onlar için büyük bir şans, yarınki maçı kazanmak, üç puanı almak istiyoruz. Bunlarla ilgilenmiyoruz, 6 maçtır yenemiyor olabiliriz ama yarın elimizden geleni yapıp, inşallah o talihsiz gidişi kırıp, buradan üç puan için ayrılırız." değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler
Dünya kupası Futbol