Prens Selman'dan dengeleri değiştirecek transferler!

Newcastle United'ı tam 353 milyon 250 bin Euro'ya satın alan Prens Selamn transfere çok hızlı giriş yaptı. Selman'ın satın almadan önce Real Madrid, Manchester United ve Barcelona'dan tam 3 isimle prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Prens Selman'dan dengeleri değiştirecek transferler!

İngiltere'de beklenen satın alma tam 18 ay sonra gerçekleşti. Premier Lig yönetimi, büyük tartışmaların gölgesinde Newcastle United'ın PCP Capital Partners ve Reuben Brothers şirketlerine satılmasına onay verdi.

Bu satın alma için tam 353 milyon 250 bin Euro ödenirken Newcastle United taraftarı 14 yıl boyunca kulübü yönewten Mike Ashley'den kurtulmanın ve bir anda dünyanın en zengin kulübü olmanın mutluluğunu yaşadı. St. James Park'ın önünde toplanan kalabalık büyük bir sevinç yaşadı.

TRANSFERE CİDDİ YATIRIM YAPILACAK

Newcastle United'ın yüzde 80 hissesini satın alan Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) ile İngiliz iş insanı Amanda Staveley'in PCP Capital Partners şirketi ve David-Simon Reuben kardeşlerin de içinde olduğu bir konsorsiyum transferde ciddi bir yatırım yapmaya karar verdi.

Prens Muhammed Bin Selman'ın başında olduğu konsorsiyum tüm dengeleri değiştirecek transfer hamleleri için tüm planlamarı yaparken transfer çalışmalarının satın alma işlemleri gerçekleşmeden başladığı aktarıldı.

İngiliz basınından Talksport gündeme bomba gibi düşecek transfer iddialarını son dakika olarak duyurdu. Newcastle United gelecek sezonun dev hamleleri için görüşmelere başladı.

EDINSON CAVANI BOMBASI

Talksport'ta yer alan habere göre Newcastle United, Ronaldo'nun Manchester United'a transferi sonrası morali bir hayli bozuk olduğu iddia edilen Edinson Cavani'yi transfer etmek istiyor.

Prens Selman'dan dengeleri değiştirecek transferler! - Resim : 1

Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek tecrübeli golcünün transferi için oyuncuyla satın alma işlemleri başlamadan görüşmelerin başladığı ve Cavani'den olumlu geri dönüş alındığı iddia edildi.

CAVANI İLE BİRLİKTE IMMOBILE'Yİ DE DÜŞÜNÜYORLAR

Haberde Edinson Cavani'nin yanı sıra Lazio forması giyen Immovile'nin de transfer gündeminde olduğu aktarıldı. Newcastle United yönetiminin İtalyan golcü için resmi teklifte bulunacağı kaydedilirken oyuncunun İtalya dışında iyi bir performans sergileyemediği okuyuculara aktarıldı.

GARETH BALE HAMLESİ

Habere göre Newcastle United yönetimi Gareth Bale transferini de bitirmek için görüşmelere başladı. Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan ve sözleşmesi sezon sonuna bitecek olan Bale ile görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.

Prens Selman'dan dengeleri değiştirecek transferler! - Resim : 2

Newcastle United yönetiminin daha önce İngiltere Premier Ligi tecrübesi bulunan yıldız isimlere yönelmek istiyor. Bu anlamda Gareth Bale transferi yeni yapılanma için büyük önem taşıyor.

COUTINHO DA LİSTEDE! BARÇA KURTULMAK İSTİYOR

Gareth Bale dışında Barcelona'nın kadroda düşünmediği ve maliyetinden kurtulmak istediği Brezilyalı Philippe Coutinho da fırsat transferi olarak düşünülüyor. Barcelona'nın bu transfere izin vereceği ve gelecek sezon büyük bir yıldızı kadrosuna katacağı aktarıldı.

İTALYA'DAN CONTE İDDİASI

La Gazzetta dello Sport'un verdiği habere göre Newcastle United, teknik direktörlük için Antonio Conte ile ilgileniyor. Son olarak Inter'i çalıştıran Conte, geride bıraktığımız sezonda Serie A'da şampiyonluk yaşamıştı.

Prens Selman'dan dengeleri değiştirecek transferler! - Resim : 3

Antonio Conte'nin adı Arsenal ve Manchester United ile de anılmıştı. İtalyan teknik adam Chelsea'nin başında 2016-2017 sezonunda Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Etiketler
Real Madrid Barcelona Manchester United Newcastle United