Barcelona averaj takımı oldu! 48 yıl sonra ilki başardı

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gecelerden birine şahit oldu. FFP anlaşması nedeniyle Lionel Messi'nin takımdan ayrılmasının ardından Barcelona'da kriz devam ediyor. İspanyol devi dün gece Benfica karşısında bir büyük şokla daha karşı karşıya kaldı.

Barcelona averaj takımı oldu! 48 yıl sonra ilki başardı

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun ikinci haftasında Benfica'ya konuk oldu. Ünlü yıldız Messi'yi FFP nedeniyle kadrosunda tutamayan Barça'da kötü gidiş bu karşılaşmada da devam etti.

Barcelona Portekiz'de rakibine 3-0'lık skorla boyun eğdi. İlk sınavında Nou Camp'ta Bayern Münih'e de 3-0 yenilen Barça iki karşılaşma sonunda henüz golle tanışamazken, kalesinde toplam 6 gol gördü.

Hollandalı orta saha Frenkie de Jong mücadelenin ardından teknik direktör Ronald Koeman'a destek çıktı. Genç isim, "Çare hoca değiştirmek değil! Böyle sonuçlar olabilir. Şampiyonlar Ligi'ne çok ama çok kötü başladık. Benim hala kendime güvenim var. Önümüzde bu tabloyu değiştirecek yeterli sayıda maç var" dedi.

1972-1973'TEN SONRA İLK

Barcelona bu hezimetle tarihi tersten yazdı! Katalan ekibi 1972-73 sezonundan bu yana ilk kez bir Avrupa kupasında oynadığı ilk iki maçı da kaybetti.

Etiketler
Barcelona Lionel Messi Benfica