Ajax evinde makine gibi

Ajax, Şampiyonlar Ligi’ndeki Beşiktaş maçı öncesinde adeta coştu. Hollanda ekibi, siyah-beyazlıları da konuk edeceği Johan Cruyff Arena’da çıktığı üç lig maçında 19 gol attı, hiç gol yemedi.

Ajax evinde makine gibi

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta bulunduğu Ajax, bu sezon yakaladığı müthiş form ile dikkat çekiyor. Son olarak ligde Cambuur’u 9-0 mağlup eden Hollanda ekibi özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda çok gol atan ve hiç yemeyen bir takım görüntüsü çiziyor.

Siyah-beyazlıların gelecek haftanın ardından karşı karşıya geleceği kırmızı-beyazlılar, Hollanda liginde ağırladığı Cambuur'u 9-0 yenerek adeta gövde gösterisi yaparken, onun öncesinde ligde evinde oynadığı iki maçta da farklı galibiyetler almıştı.

Sporting’i de dışarda beşledi

Hollanda ekibi, Beşiktaş’ı da konuk edeceği Johan Cruyff Arena’da bu sezon çıktığı 3 lig maçında toplam 19 gol attı, hiç gol yemedi. Vitesse ve Nijmegen maçlarında da 5-0’lık galibiyetler elde eden Ajax, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Sporting karşısında da deplasmanda 5-1’lik galibiyet elde etmişti.

Etiketler
Hollanda Beşiktaş