Magic koçu Steve Cliffard geri dönüyor

Covid-19, hayatın her alanını olumsuz yönde etkilediği gibi, spor dünyasını da olumsuz yönde etkiliyor.

Magic koçu Steve Cliffard geri dönüyor

Dünya basketbolunun zirve noktası olan NBA, koronavirüs salgınından kaçamıyor. Orlando Magic'in koçu Steve Clifford, hastalıktan korunmak için aşı oldu. Ancak, tecrübeli koçun iki aşı arasındaki testi pozitif çıktı. Bu durumda, Clifford, takımının başında tam 5 maç sahaya çıkamadı.

Steve Clifford Aşı Oldu

Orlando Magic'in 60 yaşındaki koçu Clifford, Covid-19 için ilk doz aşısını oldu. Bilindiği gibi, koronavirüs aşısı iki doz halinde uygulanıyor. Justin tv maç izle

İkinci Doz Öncesi Test Yaptırdı

Steve Clifford, ikinci dozu beklediği esnada, test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Tecrübeli teknik adam, bu süreçte, takımından ayrı kaldı ve takımın başında Tyrone Corbin maçlara çıktı.

Protokoller Gereği 5 Maç Kaçırdı

Cliffard, NBA'de uygulanan Covid-19 protokolleri gereği 5 maçta takımın başında sahaya çıkamamıştı. Bu süreçte, Yardımcı Antrenör Tyrone Corbin, Orlando Magic'in başında sahaya çıktı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, deneyimli koç, görevini devralacak ve yeniden kulübeye dönecek. Kulüp, koçun dönüş tarihini de açıkladı.

Boston Celtics Maçında Takımın Başında

Geride kalan 5 maçta yardımcı antrenör Tyrone Corbin takımın başında sahaya çıktı. Tecrübeli koç, Boston Celtics maçında yeniden takımının başında sahaya çıkacak. Kulüp, Steve Cliffard'ın koronavirüsü atlattığını ve iyi olduğunu açıkladı. Böylelikle, Orlando Magic, koç desteğinden mahrum kalmayacak.