Emre Belözoğlu istifa mı etti? Fenerbahçe'de sıcak saatler

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun istifa ettiği iddiası spor gündemini sarsarken Ali Koç'un tesislere gelerek Belözoğlu'nu ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Emre Belözoğlu istifa mı etti? Fenerbahçe'de sıcak saatler

Fenerbahçe'de antrenmandan önce Samandıra'ya gelen sportif direktör Emre Belözoğlu'nun eşyalarını toplayıp, tesislerden ayrıldığı iddia edildi.

Daha sonra kulübe gelen başkan Ali Koç'un Emre'yi istifadan vazgeçirmeye çalıştığı öğrenildi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Üst üste gelen kötü sonuçların ardından kulüpte yaşanan rahatsızlık ve Emre Belözoğlu ile teknik direktör Erol Bulut arasında huzursuzluk olduğu iddiaları uzun süredir ortalıkta dolaşıyordu.

Dün ise kulüpte çok hareketli saatler yaşandı. Sportif direktör Emre Belözoğlu tesislere gelerek, eşyalarını topladı ve tesislerden ayrıldı. Bu sırada Emre Belözoğlu'nun yanına giden Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve diğer görevliler Belözoğlu'yla sohbet edip, olup biteni anlamaya çalıştılar. Tesislerden ayrılan Belözoğlu'nun idmanı da izlemediği öğrenildi.

İSTİFA HENÜZ RESMİYET KAZANMADI

Daha sonra tesislere gelen Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un, Emre Belözoğlu'yla görüştüğü ve genç yöneticiyi istifa kararından vazgeçirmeye çalıştığı öğrenildi. Bu yüzden de yaşanan gelişmelerle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Emre Belözoğlu'nun kararını değiştirmemesi durumunda Fenerbahçe yönetiminin bu görev için yeni bir isim arayışına gireceği belirtildi. Öte yandan yönetimin alınan başarısız sonuçların ardından futbolculara ceza verdiği bilgisinin de doğru olmadığı kaydedildi.

Etiketler
Fenerbahçe Ali Koç Emre Belözoğlu