Messi PSG'ye mi transfer olacak?

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi'nin hangi takıma transfer olacağı merakla beklenirken, Fransızlardan flaş bir iddia geldi.

Messi PSG'ye mi transfer olacak?

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi'nin hangi takıma transfer olacağı merakla beklenirken, Fransızlardan flaş bir iddia geldi. RMC Sport muhabiri Daniel Riolo, ismi Manchester City ile de anılan Arjantinli süper starın, PSG'ye transfer olacağını açıkladı.

Sezon başında Barcelona yönetimi ile büyük bir kriz yaşayan Lionel Messi, kulüpten ayrılmasına izin verilmediği için Manchester City'nin kapısından dönmüştü.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli yıldızın, Katalan ekibiyle kontrat yenilemeye sıcak bakmadığı belirtilirken, hakkında çıkan transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi.

Fransız RMC Sport'un muhabiri Daniel Riolo, 33 yaşındaki futbolcunun PSG ile anlaştığını öne sürdü. Riolo, yaptığı açıklamada, "Messi'nin önümüzdeki sezon PSG'de oynayabileceğini söyleyebilirim. Çok ciddiyim. Messi önümüzdeki sezon Paris Saint-Germain'de olacak" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Barcelona Lionel Messi PSG