Şok iddia: Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer ateş püskürdü

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, "Yalçın hocanın ‘nemalandınız mı?’ demesini herkes duydu. Yalçın hocam bunu söylediysen, lütfen ispatla. Eğer ispatlarsan teknik direktörlük diplomamı ben yırtarım. Eğer ispatlayamazsan sen yırt" dedi.

Şok iddia: Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer ateş püskürdü

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Altay maçında Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ile yaşadığı tartışma ile ilgili konuştu.

TFF 1. Lig’in 30. haftasında Eskişehirspor, sahasında karşılaştığı Altay ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçta çıkan tartışmalar hakkında konuşan Mustafa Özer, Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’a adeta ateş püskürdü. Altay'ın ikinci golünün ardından ‘Kimden nemalanıyorsunuz, küme düşen takım böyle oynar mı?’ dediği iddia edilen Koşukavak hakkında konuşan Özer şunları söyledi:

“Ben de duydum hatta bütün Türkiye duydu. Geçen hafta Erzurum maçında 2 futbolcu, oyuncularımızı başka şeylerle itham etti. Bu hafta da Yalçın hocanın ‘nemalandınız mı?' demesini herkes duydu. Yalçın hocaya şunu teklif ediyorum; ben onu çok seviyorum ama bu olay bizi hakikaten çok üzdü. Yalçın hocam bunu söylediysen, lütfen ispatla.

‘Eğer ispatlayamazsan…’

Eğer ispatlarsan teknik direktörlük diplomamı ben yırtarım. Eğer ispatlayamazsan sen yırt. Bakın Eskişehirspor'u hiçbir güç bu tür oyunlara çekmesin. Eskişehirspor büyük bir çınardır. Biz küllerimizden doğacağız, toprağa düşene kadar Eskişehirsporluyuz” diye konuştu.

Etiketler
Eskişehirspor Eskişehir