Galatasaray'dan Trezeguet bombası

Feghouli'nin ayrılma ihtimali nedeniyle kanat arayışına geçen Galatasaray, Kasımpaşa'dan bu yana istediği Trezaguet'i yeniden gündemine aldı.

Galatasaray'dan Trezeguet bombası

Galatasaray, Aston Villa'nın küme düşmesi durumunda Mısırlı yıldız için harekete geçecek.

Galatasaray'ın, Trezeguet aşkı yeniden alevlendi... Sezon sonunda Younes Belhanda ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve buradan ciddi bir bonservis geliri bekleyen Sarı-Kırmızılılar, iyi bir teklif gelmesi durumunda Sofiane Feghouli'yi de gözden çıkarabilir.

Fanatik'te yer alan habere göre, her ihtimali düşünerek transferde harekete geçen Aslan, Kasımpaşa'dan bu yana istediği Trezeguet için bir kez daha çalışma başlattı.

10 milyon Euro'ya gitti

Kasımpaşa'dan Mbaye Diagne'nin transferi sırasında Cim Bom'un kapısından dönen Mısırlıoyuncu, sezon başında 10 milyon Euro bedelle İngiliz temsilcisi Aston Villa'nın yolunu tutmuştu.

Ada ekibinin ateş hattında yer alması sonrasında 25 yaşındaki oyuncunun transferi yeniden gündeme geldi. Aston Villa küme düşerse Galatasaray, Trezeguet için İngiliz ekibinin kapısını çalacak.

32 maçta 6 gole katkı

Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde yer alan Mısırlı futbolcu, bu sezon 32 maçta Aston Villa formasını giydi. 25 yaşındaki yıldız, bu karşılaşmalarda 4 kez rakip fileleri havalandırdı, 2 de gol pası verdi.

Etiketler
transfer Galatasaray Saray