Beşiktaş sahasında Malatyaspor karşısında 90'dan sonra yıkıldı

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenildi.

Beşiktaş sahasında Malatyaspor karşısında 90'dan sonra yıkıldı

BEŞİKTAŞ: 0 - MALATYASPOR: 2

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı ile Süper Lig'de 15. hafta heyecanı tüm hızıyla devam etti. Beşiktaş nefes kesen maçın son bölümünde dağıldı.

Yeni Malatyaspor 85'te Bifouma ve 90+9'da Jahovic'in golüyle 2-0 kazandı ve Beşiktaş'ın 6 maçlık galibiyet ve 8 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk etti. İki ekip kıran kırana geçen nefes kesen mücadelede Yeni Malatyaspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş 27 puanda kaldı. Konuk ekip Yeni Malatyaspor ise 23 puana yükseldi. Sergen Yalçın'ın öğrencileri üst üste üç deplasman beraberliğinin ardından bu kez kritik bir üç puan elde etti. Bifouma'nın 85'te attığı şık gol Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getirdi.

Beşiktaş'ın 8 maçlık yenilmezlik ve 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Fenerbahçe'nin mağlup olduğu, Galatasaray'ın ise 2 puan kaybettiği haftada ağır yara alan Beşiktaş, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi fırsat tepti.

Dk. 5: SON ANDA! Yeni Malatyaspor dar alandan iyi çıktı ve Adis Jahovic'in sağ kanattan taşıdığı topta etkili çıktı. Donald'ın sert şutunda araya son anda giren isim Ljajic oldu.


Dk. 23: SON ANDA SAVUNMA! Burak Yılmaz'ın kafayla indirdiği topa Diaby hareketlendi ancak Hadebe son anda araya girdi ve net bir gol pozisyonunun önüne geçti.


Dk. 28: AZ FARKLA! Beşiktaş'ta Adem Ljajic ceza sahası sol çaprazından çok sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.


Dk. 35: SON ANDA! Son çizgiye inen Caner Erkin, Diaby'ye doğru yerden çok sert ortaladı ancak kaleci Farnolle uzandı ve topun sahibi oldu.


Dk. 51: VIDA! Guilherme'nin ara pasında Jahovic savunmanın arkasına sarktı ancak Domagoj Vida kayarak yaptığı müdahaleyle Jahovic'in Karius ile karşı karşıya kalmasını engelledi.


Dk. 74: ÇOK NET BİR POZİSYON! Ljajic'in kullandığı köşe vuruşunda Atiba ön direkten kale ağzına topu indirdi. Enzo Roco bomboş pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı.


GOL! Dk. 85: Bifouma attı; Yeni Malatyaspor, Vodafone Park'ta 1-0 öne geçti. Ceza sahası sağ çaprazında Günay'dan muhteşem bir vücut çalımıyla sıyrılan Bifouma, harika bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu.


PENALTI! Dk. 90+8: Yeni Malatyaspor'un hızlı hücumunda Bifouma yerde kaldı ve penaltı kararı çıktı.


Dk. 90+9: KIRMIZI KART! Caner Erkin, 44 ve 90+9'da itirazlarından ötürü gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı.


GOL! Dk. 90+9: Penaltı vuruşunu gole çeviren Jahovic, Yeni Malatyaspor adına Vodafone Park'ta farkı 2'ye çıkardı.


Etiketler
Malatya Beşiktaş Süper Lig Malatyaspor