Denizlispor, Altınordu ile gol düellosundan galip çıktı

Türkiye Ziraat Kupası'nda Denizlispor, Altınordu'yu 5-3'lük skorla mağlup etti.

Denizlispor, Altınordu ile gol düellosundan galip çıktı

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 1. Lig takımlarından Altınordu'ya konuk oldu.

Aissati, Barrow, Lopes, Sapunaru ve Rodallega gibi önemli oyuncularını dinlendirmeyi tercih eden Denizlispor, karşılaşmanın 33. dakikasında Oscar Estupinan ile 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekip ise ilk yarının son anlarında genç futbolcu Egehan Gök ile golü buldu ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı oldukça hızlı başladı. 50. dakikada Denizlispor tecrübeli golcüsü Mehmet Akyüz ile bir kez daha öne geçerken Altınordu yalnızca iki dakika sonra Ersel Aslıyüksek ile rakibine yanıt verdi.

Horozlar 59. dakikada Burak Çalık ile maçta üçüncü kez öne geçti ve ev sahibi ekibin direncini kırdı. 64. dakikada Murawski'nin penaltıdan attığı golle rahatlayan Denizlispor, dört dakika sonra Estupinan'ın golüyle tur için önemli bir avantaj elde etti.

Duraklama anlarında Denizlispor ağlarına sarsan Fatih Aktay ise maçın sonucunu belirledi.

Karşılaşmadan 5-3'lük skorla galip ayrılan Denizlispor, 19 Aralık Perşembe günü oynanacak rövanş maçı öncesi tur için önemli bir avantaj elde etti. (MAÇKOLİK)

Etiketler
Ziraat Türkiye Kupası Denizli Ordu Türkiye