MHP'de seçim hazırlıkları hız kazandı!

MHP Bursa İl Başkanlığı seçim hazırlıkları çerçevesinde tüm sandık müşahitlerini belirledi. 17 ilçede eş zamanlı olarak bilgilendirme eğitimlerine başladı.

MHP'de seçim hazırlıkları hız kazandı!

MHP Bursa İl Teşkilatı, ‘Cumhur İttifakı’ ortağı olarak girecekleri genel seçimlere yönelik hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Ziyaretler, buluşmalar, mitingler ve toplantılarla uzun süredir saha çalışmalarına devam eden MHP İl Teşkilatı, yaklaşan seçimlere yönelik kent genelinde tüm sandık müşahitlerini belirledi.

YOL HARİTASI ÇIKARILDI

Vatandaşın seçime katılımı için özel çalışmalar yapan parti teşkilatı, sandık güvenliği için de yol haritasını çıkardı.

Geçmişte tüm sandık müşahitlerinin toplu katılımıyla gerçekleştirilen bilgilendirme eğitimleri, bu kez odak gruplar halinde tertip edildi.

17 ilçede eş zamanlı olarak başlayan bilgilendirme programları çerçevesinde yaklaşık 8 bin sandık görevlisine eğitim verilecek. 3-4 ay sürmesi beklenen eğitimlerde alanında uzman avukatlar, sandık güvenliği için müşahitlere dikkat edilmesi gereken hususlara yönelik bilgi verecek.

Ayrıca tüm sandık müşahitlerine MHP İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘2023 Genel Seçimleri’ne Doğru Sandık Görevlileri Bilgilendirme Kitapçığı’ dağıtılacak.

Sandık görevlilerine tüm seçim sürecini ve görevlerini adım adım açıklayan kitapçık, sandık müşahitlerinin konu hakkında yeterli düzeyde bilgi sahibi olmasını ve sandık güvenliğinin tesisini sağlayacak.

Kaynak: İHA

Etiketler
Bursa MHP Hitler Seçim