Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert eleştiri 'İktidarda kalabilmek için başvurmayacağı yol yok'

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert eleştiri 'İktidarda kalabilmek için başvurmayacağı yol yok'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu akşam KRT Ana Haber'de Savaş Kerimoğlu'nun sorularını yanıtladı. Saadet Partisi lideri, "Baş Fetöcü kendisi" diye tanımladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidar gitmemek için her şeyi yapabileceğini savundu.

“Ne olursa olsun iktidar, bugün kendi kabahatini örtmek için muhalefeti suçlamaya kalkıyor” diyen Karamollaoğlu, “Allahtan korkun yahu! 20 senenin mesuliyeti kendi omuzlarında, sorumluluk onlarda. İçinden çıkılamayacak bir hale getirmişler ülkeyi” çıkışında bulundu.

“EY MİLLET, 20 YILDIR BU ÜLEYİ YÖNETENLERE BAKIN, KARAR VERİN”

İktidarı eleştiren ve seçim mesajı veren Karamollaoğlu, “Biz seçime giderken vatandaşımıza ‘Ey millet, bugüne kadar 20 yıldır bu ülkeyi idare edenlere bir bakın. Tasvip ediyorsanız, bu problemlerin devamından yanaysanız devam edin' diyoruz” şeklinde konuştu.

ADAY AÇIKLAMASI

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

''Bu aday, bizim ittifak ettiğimiz konularda kendisinin de ittifak içinde olduğunu vatandaşa deklare edecek. Ondan sonra seçime gidilecek. Bu noktada karar verebilmek için hepimizin kamuoyu yoklamalarına ihtiyacımız var.

“KAMUOYU YOKLAMALARINDA TAYYİP BEY'İN KAZANMA İHTİMALİ GÖZÜKMÜYOR”

Kamuoyu yoklamalarına baktığımız zaman Tayyip Bey'in kazanma ihtimali gözükmüyor. Ama Tayyip Bey çok kararlı, ısrarlı bir insan. ‘Ben burada kalacağım' diyor. Dikkat edin her yola başvuruyor.’ Altılı masanın yedinci bir ayağı var bu HDP'dir’ diyor. Bizi itham ediyor. Ama kendisi gidiyor HDP ile Meclis'te yağlı ballı görüşme yapabiliyor.

Öcalan'ın kardeşini çıkarabiliyor televizyonlara, ona mübah. Ama siz bir HDP'liye selam verirseniz ‘siz suçlusunuz' diyor. Bu mantıkla bu iş yürümez ki. Kendisinin yaptığı, kendi prensiplerine uymama noktasındaki ısrarı akıl almaz boyutlarda. Ve bunu kendisi, 'ben iktidarım yaparım' diyor. Gidiyor Sisi'le barışıyor. Bundan 10 sene önce söyledikleri ile bugün söyledikleri bağdaşmıyor. Baş FETÖ'cü kendileri. Onları işbaşına getiren, geçmişte yaptıkları bütün yanlışları savunan, 'Bu hasret bitsin' diyen kendisi."

“ERDOĞAN’IN BAŞVURMAYACAĞI YOL YOKTUR”

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, açıklamalarının devamında “Tayyip Erdoğan’ın iktidarda kalabilmek için başvurmayacağı yol yoktur” dedi.

Etiketler
Altılı masa Saadet Partisi