'Binali Yıldırım, Sayıştay raporundan bile haberdar değil'

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katıldığı ortak canlı yayın sosyal medyanın gündemine otururken Binali Yıldırım'ın Sayıştay raporları hakkında yaptığı açıklamalar tepki çekti.

'Binali Yıldırım, Sayıştay raporundan bile haberdar değil'

İBB'nin Seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AKP'nin adayı Binali Yıldırım'ın katıldığı ortak canlı yayın sosyal medyanın gündemine otururken Binali Yıldırım'ın İBB'nin zararı ve Sayıştay raporları hakkında yaptığı açıklamalar tepki çekti.

CHP'li Barış Yarkadaş, 'Binali Yıldırım, Sayıştay raporundan bile haberdar değil.' diyerek Yıldırım'ın yanlış bilgi verdiğini ifade etti.

Barış Yarkadaş'ın açıklaması şöyle oldu:

Binali Yıldırım, Sayıştay raporundan bile haberdar değil. "25 ilçeyi ve 180 Meclis üyesini kazandığımız için Gönül Belediyeciliği kazandı pankartını astık" dedi. İBB'yi kazanamadığını da farkına varmadan itiraf etmiş oldu. Bence tartışma bitmiştir... @ekrem_imamoglu @by

Binali Yıldırım, hakkımda tazminat davası açtı. Avukatlarımız Pınar Ayça Sarıtaş ile Ertuğrul Aydoğan, kanuni hakkımızı kullanarak Yıldırım'ın malvarlığının tespitini iki kez istedi. Hakim bu talebimizi yerine getirmedi. Yıldırım'ın malvarlığını soramadı! Binali Yıldırım duysun..

Etiketler
Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Sayıştay