İmamoğlu: Çok sayıda ihbar alıyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim koordinasyon merkezinde açıklama yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İmamoğlu: Çok sayıda ihbar alıyoruz

GERÇEK GÜNDEM İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim koordinasyon merkezinde açıklama yaptı. İmamoğlu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'na destek için CHP il başkanları da İstanbul'a geldi.

İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

Bu şehrin çocuklarını eşitlemek istiyoruz, çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. 350 bin genç var hayata tutunamamış, bir an önce o gençleri hayata tutundurmalıyız. Bizim gündemimiz İstanbul.

Her 4 gençten 1 tanesi işsiz, ocakta pişmeyen yemeğin karşılığında biz onlara ne yapabiliriz biz onun için acele ediyoruz.

ÇOK SAYIDA DUYUM ALIYORUZ

Bir sürü ihbarlar alıyoruz, mali düzenlemelerle ilgili ihbarlar alıyoruz. Ben iyi biliyorum şu anda bizi heyecanla bekleyen İBB çalışanları bizimle birlikte mutlu olacaklar. Bu gecikmenin her anı onların da hizmet kalitesini etkilediği gibi bazı siyasilerin aldıkları kararlarla İBB'nin ciddi zararlara uğratılabileceği konusunda duyumlarımız var.

İstanbul'un yeni yönetim anlayışını ve felsemizi hemşehrilerimize anlatalım istiyoruz. Bu şehrin gençleri, kadınları, çocukları, insanları için acelemiz var. Partizanlık dönemi sona ermiştir, artık insana, şehre, topluma hizmet dönemi başlayacaktır.

Bu yeni döneme bir an önce başlayalım istiyoruz, anlıyorum rakibimizin adına bu süreci yönetenler, AKP içerisinde bu süreçte hatalar yapan insanların çırpınışlarını anlıyorum ama yanlış yapıyorlar. Kendi koltuklarını kurtaramayacakları gibi ülkemize ve şehrimize zarar veriyorlar. Yapmayın, sizin koltuğunuzun hiçbir önemi yok. Yarın birbirinizi teselli edersiniz ama İstanbul'un kaderiyle oynamayın.

BU MEMLEKET ARTIK OFSAYTTAN GOL YEMESİN

www.gercekgundem.com'un derlediği açıklamada İmamoğlu bir an evvel seçim sonucunun ilan edilmesini istedi. İmamoğlu şunları söyledi;

YSK'nın bugün yarın bu devletin demokrasisine zarar vermeyecek sağduyulu bir kararı vereceğine inanıyorum. Şu anda bile heyecandan yerimde duramıyorum.

2-3 gün sonra Saraçhane'de buluşuruz. Biz hakkımızı yedirtmeyiz, kimsenin de hakkını yemeyiz. Allah şahit, seçimi kaybetseydik verilerimiz elimizde çıkar bunu insanca açıklardık. Yüzümden belli olurdu. Bu memleket artık ofsayttan gol yemesin. Normalleşelim artık. Hala onbinlerce insan çuvalların başında.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Seçim