Erhan Kılıç: Buca’da çok ciddi bir rüzgar yakaladık

CHP Buca Belediye Başkan adayı Erhan Kılıç, parti içinde kırgınlık olmadığını ve 31 Mart akşamı en az yüzde 55 oy alacaklarını ifade etti.

Erhan Kılıç: Buca’da çok ciddi bir rüzgar yakaladık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan adayı Erhan Kılıç Yurt Gazetesi Ege Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Kılıç, Buca’ya dair açıklamalarda bulundu.

Seçim öncesi son düzlükte olduklarını belirten Kılıç; “Şu anda parti içerisinde bir kırgınlık yok.

Tüm örgüt kol kola girmiş durumda. 31 Mart’ta yapılacak seçimi kazanmaya yoğunlaşmış durumdayız. Her kesimden insanların desteğini alıyoruz. 31 Mart akşamı en az yüzde 55 oy alacağız” dedi.

‘BİR RÜZGAR YAKALADIK’

Buca’da ciddi bir rüzgar yakaladıklarını ifade eden Kılıç; “Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Vatandaşlar özellikle yaşanılan ekonomik krizden dolayı ciddi olarak zor süreçler yaşıyorlar. Nihayetinde yerel yönetici adayıyım ama merkezi hükümetten bekleyeceklerini bizden talep ediyorlar.

Sitemlerini, öfkelerini bir siyasiye aktarmak istiyorlar ve bunu da bizim aracılığımızla yapmak istiyorlar.

En sık karşılaştığım sorulardan bir tanesi de; ‘Göreve geldiğinizde fiyatları düşürecek misin?’ ve bunu ciddi ciddi soruyorlar, istiyorlar. Özellikle genç olmamız, dinamik olmamız vatandaşta ciddi bir heyecan yaratıyor.

Buca’da çok ciddi bir rüzgar yakaladık. Her kesimden insanların desteğini alıyoruz. 31 Mart akşamı en az yüzde 55 oy alacağız” şeklinde konuştu.