Ahmet Akın: Sandıktan bahar çıkacak

Ahmet Akın, “Sandıktan bahar çıkacak. Güzel bir baharı vatandaşlarımızla hep beraber getireceğiz. Türkiye yeniden ayağa kalkacak” dedi.

Ahmet Akın: Sandıktan bahar çıkacak

31 Mart yerel seçimleri için son dönemece girildiği günlerde çalışmalarını artırarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, “Sandıktan bahar çıkacak. Güzel bir baharı vatandaşlarımızla hep beraber getireceğiz. Türkiye yeniden ayağa kalkacak” dedi.

CHP Ahmet Akın, seçim çalışmalarına Balıkesir’de de hız kesmeden devam ediyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting ve toplantı organizasyon komitesinde görevli olan Ahmet Akın, Balıkesir’deki seçim çalışmalarını da ihmal etmeden sürdürüyor. Balya ve Gönen’de CHP’li belediye başkan adayları ile ziyaretler gerçekleştiren Ahmet Akın, “Bu yerel seçim Türkiye için çok önemli bir dönemeç. Mart’ın sonu bahar diyerek belediye başkan adaylarımızla, meclis üyesi adaylarımızla, herkesi dinleyerek ve herkesle kucaklaşarak sorunlarına nasıl çözüm üreteceğimiz anlatıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, Balıkesir’de Millet İttifakı ile kazanacağız” dedi.

Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga ile birlikte Değirmendere, Mancılık ve Dereköy’de vatandaşlarla buluşan Ahmet Akın, bir oy Orhan Gaga’ya bir oy da İsmail Ok’a istedi. Ahmet Akın, geçimlerini tarım ve hayvancılıktan sağlayan buradaki vatandaşların her geçen gün daha çok ekonomik sıkıntı çektiklerini, sütten, etten kazandıkları parayı yeme, ilaca yetiştiremediklerini söyledi. Ekonomik krizin yarattığı sorunlara değinen Ahmet Akın, “Çok değil, az kaldı. Sizlerin oyları ile sizlere derman olmaya geliyoruz” dedi.

Gönen’de de Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz ile Sarıköy’de hemşehrileri ile biraya gelen Ahmet Akın, İbrahim Palaz ile Gönen’e değişimi getireceklerini vurguladı. “Dert değil, derman olacağız” diyen Ahmet Akın, “Hiç kimse kusura bakmasın. Bu kadar zamandır iktidarda olanlar vatandaşa dert oldular. Sorunlarına çözüm üretemediler. Vatandaşa dokunun, bir değil bin ah işitirsiniz. Bizim belediyecilik anlayışımız, vatandaşa derman olmak. Sarıköylü, Gündoğdulu, Tuzakçılı, Üçpınarlılı, Gönen’de 101 mahallede 74 bin insanımızın ayağına bizim başkanımız gidecek. Vatandaşımız sorunun çözümü için bize gelmeyecekler, biz vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Onun için Gönen’de her seçmenimizden bir oy İbrahim Palaz’a bir oy İsmail Ok’a istiyorum” diye konuştu.

Etiketler
Türkiye Ahmet Akın