CHP'li Haşim Teoman Sancar deprem bölgesinde

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar Denizli'de deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

CHP'li Haşim Teoman Sancar deprem bölgesinde

20 Mart 2019 Çarşamba günü sabah saat 09.34’de merkez üsssü Denizli'nin Acıpayam ilçesi Yeniköy Mahallesi olan 5.5 büyüklüğündeki depremin hemen ardından Acıpayam’a hareket eden CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Acıpayam’ın mahallelerinde evleri depremden zarar gören vatandaşları dinleyen Sancar "Çok şükür her hangi bir can kaybı gerçekleşmedi tek sevincimiz budur" dedi.

Acıpayam’ın Yeniköy, Yeşildere, Apa, Oğuz ve Uçarı mahalleleriyle merkez Çamlık Mahallesine inceleme ziyareti gerçekleştiren ve Kriz Masası’nı ziyaret eden CHP Milletvekili Teoman Sancar vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Sancar hasar gören bölgelerin ardından etkisi güçlü bir şekilde hissedilen depremde yaralanıp hastaneye kaldırılan vatandaşları ziyaret etti. Yaralıların tedavisi hakkında hekimlerden bilgi aldı.

Son bilgilere göre Acıpayam Devlet Hastanesi’ne 60 kişinin başvurduğunu söyleyen Sancar, 17 kişinin hafif yaralı olarak ayaktan tedavilerinin ardından taburcu edildiği, iki vatandaşımızın ise müşahade altında tutulduğu bilgisini paylaştı.

Denizli Kent Haber'in aktardığına göre; Sancar son olarak "Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Denizlimize geçmiş olsun.” dedi.

CHP'li Haşim Teoman Sancar deprem bölgesinde - Resim : 1

CHP'li Haşim Teoman Sancar deprem bölgesinde - Resim : 2

Etiketler
Denizli Teoman Milletvekili Teoman Sancar