Fetih Spor’lu Alper Taş, kulübünü ziyaret etti

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın mahalle gezileri aralıksız sürüyor.

Fetih Spor’lu Alper Taş, kulübünü ziyaret etti

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın mahalle gezileri aralıksız sürüyor. 1985 ile 1988 yılları arasında stoper olarak kadrosunda yer aldığı Okmeydanı Fetih Spor kulübünü ziyaret eden Alper Taş, “Futbola para egemen olmaya başlayınca amatör ruh, yardımlaşma ve dayanışma ortadan kalkmaya başladı.

İnsanlar birbirinin sırtına basarak yükselmeye çalışıyor. Amatör kulüplerimiz adeta kaderine terk edildi. Beyoğlu Belediye Başkanlığı’na seçildiğimizde amatör kulüplerimize belediyenin her türlü imkânlarını sonuna kadar sunmaya hazırız” dedi.

Alper Taş’ın ilk durağı Keçeci Piri Mahallesi oldu. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Alper Taş esnafın sorunlarını dinleyip görüş ve önerilerini aldı. Bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı bulan Alper Taş, Beyoğlu’nu tüm vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini ifade etti.

“İDMANDA DEĞİL, MAÇTA KONUŞURDUM”

Keçeci Piri Mahallesi ziyaretinin ardından Alper Taş, 1985 ile 1988 yılları arasında futbolcu olarak kadrosunda yer aldığı Okmeydanı Fetih Spor’u ziyaret etti. Alper Taş’ın futbolculuğu döneminde Fetih Spor kadrosunda yer alan arkadaşları ve yöneticiler de kulüp tesisinde yer aldı.

Oldukça samimi bir şekilde geçen ziyarette konuşan Alper Taş, “İstanbul’a geldiğimde benim hayatımı şekillendiren, anlamlandıran bir yer burası. Rize Pazarspor’un ardından Okmeydanı Fetih Spor’la futbol hayatıma devam ettim. Stoper oynardım, savunmacıydım. İdman topçusu değildim. İdmanda seyreden beni takıma koymaz ama maça çıktığımda konsantrasyonum yüksek olurdu. Üniversiteyle futbol hayatını bir arada yürütemedim ama buradaki bütün abilerime ve arkadaşıma teşekkür ediyorum. Kişiliğim ve karakterimin oluşmasında buradaki arkadaşlarımın çok olumlu etkisi oldu” dedi.

AMATÖR KULÜPLERE TAM DESTEK

Futbolun endüstriyelleşmesiyle birlikte dayanışma ve yardımlaşmanın yerini yıkıcı bir rekabetin aldığına işaret eden Alper Taş, “Beyoğlu Belediye Başkanı olduğumuzda amatör futbol ruhuna sahip çıkacağız ve kulüplere her türlü katkıyı sağlayacağız” diye konuştu.

Etiketler
Alper Taş Beyoğlu