Seçer: Belediyenin kasasını fakirlerin emrine açacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer Anamur'da seçmenle buluştu.

Seçer: Belediyenin kasasını fakirlerin emrine açacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz’in aday tanıtım toplantısı için geldiği Anamur’da büyük ilgi ile karşılandı. Seçer, “Belediyenin kasasını fakirlerin emrine açacağım. Özellikle kadın çiftçiler. Onlara köylerinde destek vereceğiz” dedi.

Partisinin ilçe başkanlığı önünde yüzlerce kişi tarafından karşılanan Vahap Seçer, “Bizler vatandaşlarımızın hizmetkarı olmak istiyoruz. Bizler kavga için gelmiyoruz. Bizler insanları ayrıştırmak için gelmiyoruz. Bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu dönem Cumhuriyet Halk Partili kadrolar için yetki istiyoruz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANINDAN KÜÇÜK İŞLER DEĞİL, BÜYÜK PROJELER İSTEYİN”

Vahap Seçer, Anamur’da ilk olarak muhtarlarla bir araya geldi. Belediyenin genel durumu hakkında muhtarlara bilgi veren Vahap Seçer, “Belediye başkanlığı icra makamı, başkanının para yönetmeyi ve insan yönetmeyi iyi bilmesi lazım. Büyükşehir’in iyi bir bütçesi var, çok sayıda çalışanı var. Mersin’in en büyük fabrikası gibi. Bunları iyi yönetecek bir belediye başkanı gerekiyor. Belediye başkanı yol yapımı, sinek ilaçlaması dışında yeni bir vizyon koymalı ortaya. Mersin’i farklı bir yere taşıyacak vizyon ortaya koymalı. Belediyelerin yetkisi, sorumlulukları arttı ama kasası da şişti. Önemli gelirleri var. Artık Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan böyle küçük işler istemeyeceksiniz. Büyük işler, büyük projeler isteyeceksiniz. Köyünüzde sulama suyu sorunu var, içme suyu sorunu var. Bunlarla ilgili altyapı çalışması yapabilir. Belediye başkanından bunları isteyeceksiniz. Başkanlar bunlara muktedir” ifadelerini kullandı.

‘EN İYİ ADAY BENİM. BİR DE BENİ DENEYİN’

Tarsus ve Mersin’de 25 yıldır belediye başkanlığı yapan Burhanettin Kocamaz’ın, ‘Ben deneyimliyim’ şeklindeki sözlerine cevap veren Seçer, sözlerini şöyle devam ettirdi.

“Onca yıllık başarılı bir iş yaşamım var, 8 yıl milletvekilliği tecrübem var. Bu ikisi birleşince benden iyi aday bulamazsınız. Önemli olan uzun süre belediye başkanlığı yapmak değil üzerine bir şeyler koyabilmek. Mersin’e daha büyük hizmetler, daha büyük projeler yapılmalı diyorsanız ben de bu memleketin bir evladıyım. Sizlerden destek bekliyorum. Bir de bizi deneyin” dedi.

‘HAREKETLİ BELEDİYE OLACAĞIZ’

Halk adına talep ettikleri hizmetleri hızla gerçekleştirecekleri bir sistem kuracaklarını belirten Seçer, şunları söyledi:

“Benim döneminde belediye hareketli bir belediye olacak. Ekonomik projeler hazırladık. Sosyal projeler hazırladık. Yenilikçi belediyecilik projeleri hazırladık. Belediyenin kasasını fakirlerin emrine açacağım. Özellikle kadın çiftçiler. Onlara köylerinde destek vereceğiz. Köyünde üretsin, ürettiğiyle çocuklarını yetiştirsin. Kooperatifleri önemsiyoruz. Köylülerin kooperatiflerde örgütlenmesine öncülük edeceğiz” söyledi.

Etiketler
Vahap Seçer Mersin Cumhuriyet Halk Partisi