CHP adayı Erdem Gül: Birlikte çalışıp, kazanacağız

CHP’nin Adalar Belediye Başkan Adayı, gazeteci Erdem Gül seçim çalışmaları kapsamında seçmenler ile buluşuyor.

CHP adayı Erdem Gül: Birlikte çalışıp, kazanacağız

AYSEL KILIÇ - CHP’nin Adalar Belediye Başkan Adayı, gazeteci Erdem Gül seçim kampanyasını halkla iç içe yürütüyor. Gül, esnafın sorunlarını, Adalıların talep ve önerilerini dinliyor, çözüm vaadlerini sunuyor.

CHP’nin Ankara ve Adalar’daki aday tanıtım toplantısının ardından, seçim çalışmalarını hızlandıran Erdem Gül, Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada esnafını ziyaret ediyor.

Kerem Tunç başkanlığındaki CHP İlçe örgütünün, ada halkının, kadınların, gençlerin eşlik ettiği ziyaretlerde halkın sorunları dinleniyor.

Adalıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Gül, konuşulanları bir bir not alıyor. Önce dinliyor, sonra da çözüm vaadlerini anlatıyor...

“ADALARIN TARİHİNİ, KÜLTÜRÜNÜ, CANLI YAŞAMINI BOZMADAN...”

“Temiz siyaset, temiz yönetim ve temiz ada” için yola çıktığını anlatan Gül, daha güzel, daha yaşanılır bir ada için gecesini gündüzüne katıp çalışacaklarını söylüyor. Adaların tarihini, kültürünü, insanını, canlı yaşamını bozmadan ve daha da ileriye taşımak için burada olduğunu söyleyen Gül, Ada halkıyla birlikte adaları kazanacaklarının altını çiziyor.

Siyasi iktidarın toplumu kutuplaştıran politikalarına da dikkat çeken Gül, dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışla yola çıktıklarını ifade ediyor. Umutsuz olmadıklarını her konuşmasında dile getiriyor ve “Şimdi karamsarlığı üzerimizden atma zamanı. Daha onurlu, daha saygılı bir yaşam için hep birlikte çalışacağız ve kazanacağız” sözleriyle birlik ve dayanışmanın önemini hatırlatıyor.

Pazar ve manav esnafını da ziyaret eden Gül, halkın yaşamını her geçen gün daha da zorlaştıran iktidarın ekonomi politikalarını eleştirirken, 31 Mart’a yapılacak seçimin ülkenin kaderini belirleme seçimi olduğunun altını çiziyor.

Etiketler
Erdem Gül Seçim