AKP Adalar Başkan Adayı Vural: Yolları Arap sabunuyla yıkayacağım

AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, kadın olarak Adalar'ın yollarında yürürken eziyet çektiğini, temizlik sorunu olduğuna dikkat çekerek bütün yolları Arap sabunuyla yıkayacağını söyledi.

AKP Adalar Başkan Adayı Vural: Yolları Arap sabunuyla yıkayacağım

Bilim merkezi, sanat atölyeleri ve kapalı spor salonları gibi projelerinin olduğunu anlatan AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Okullarda eğitim gören çocuklarımızın ve ailelerinin sürekli eğitim konusunda şikâyetleri var. Bu sorunlarla ilgili çözümlerimiz var.

Çocuklarımızın hangi faaliyete yeteneği varsa onunla ilgili çalışmalar yapmalıyız. Adalar’da çocuklarımızı kazanalım, onlardaki yeteneği ortaya çıkaralım. Çocuklarımız sadece okuldan değil, farklı alanlardan da faydalansın. Spor yapamayan çocuklarımızın kötü alışkanlıkları oluyor. Spora eğilimi olan çocukların yetiştirilme tarzları farklı. Heybeliada’daki spor sahasını tamamlayacağız. Biz bunları vaat olarak vermiyoruz. Bitireceğiz ve hizmete açacağız. Bizde bahane yok, hizmet var" diye konuştu.

"ADALAR’DAKİ ÇÖP TOPLAMA SORUNU BİTECEK"

Adalar'ın en büyük sorunu olan temizlik olduğunu aktaran Başkan Adayı Vural, "Arap sabunuyla bütün yolları yıkayacağım. Bir kadın olarak bu yollarda yürürken eziyet çekiyorum. Temizlik konusunda çok büyük sıkıntılarımızın olduğunun farkındayım.

Çöp toplama sorunu olan tek belediye Adalar Belediyesi, bu sorun bitecek. Temizlik bir belediyenin vermek zorunda olduğu hizmettir. İlçedeki görevimden bu yana İBB’nin yaptığı çalışma sayısı 50. 10 yılllık CHP yönetiminde böyle bir hizmet yapılmadı. Biz 20 günde, 19 çalışanımızla bütün Adalar’ı temizledik. Temizlik bir vaat değil, yapılması zorunlu olan bir hizmet" ifadelerini kullandı.

HALK PRAJI PROJESİ

Vatandaşların yazın plaj olarak kullanabilecekleri, kışın da keyif almak için vakit geçirebilecekleri bir 'Halk plajı' projesi olduğunu söyleyen Vural, "Biz dört dörtlüğüz demiyorum. Tabii ki bizim de eksiklerimiz var. Ama Adalar’a siyasi bir irade getirilsin ki eksikler tamamlansın.

Adalar’ın 'Para yok, belediye yardım etmiyor' bahanelerini öne süremeyeceği birisini seçmesi gerekiyor. Adalar 5 yıl daha geri giderse çok geç olacak. Hizmet verilmiyor, çocuklarımız eğitimden memnun değil, yollar pislik içinde, herkes şikâyet ediyor. Çocuklarımız ve kendi geleceğimiz için bunları düşünmek zorundayız. Hizmeti verebilecek yere oy vermek lazım. Projeler tek tek gerçekleşince herkes görecek. Adalar tekrar bizim çocukluğumuzdaki gibi olsun" dedi.

"DÜĞÜNLER, KONFERANS VE TOPLANTILAR İÇİN TESİS AÇACAĞIZ"

Düğün, kutlamalar ve etkinlikler yapabilecekleri sosyal tesislerinin olmadığını belirten Vural, “Bununla ilgili projelerimiz var. Daha farklı düşündük, dernekler platformu oluşturacağız. Derneklerin, düğünlerin,kutlamalarının, konferansların ve toplantı salonlarının aynı binada olacağı bir alan çalışmamız var" diye konuştu.

ÖZLEM ÖZTEKİN VURAL KİMDİR

1978'de İstanbul-Adalar'da doğan Özlem Öztekin Vural, aslen Ordu Mesudiyelidir.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra 2004 yılında Adalar ilçe Başkanlığı'nda Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevini üstlenerek siyasete atıldı. 2007'de Adalar İlçe Başkanlığı'na getirildi. 2011 Genel Seçimlerinde İstanbul 1. Bölge 18. sıra Milletvekili Adayı oldu. 2012'de İstanbul İl Başkanlığı 4'üncü Olağan Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.2014 yılında İl Sekreterya Birim Başkanı olan Özlem Öztekin Vural, 5'inci Olağan Kongre’de yeniden İl Yönetim Kurulu’na seçildi ve yeniden Sekreterya Birim Başkanlığı görevini üstlendi.

Vural, 2018’de tekrar Adalar AK Parti İlçe Başkanlığı’na seçildi.31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, AK Parti'den Adalar Belediye Başkan Adayı oldu. İyi derecede İngilizce bilen Vural, evli ve 1 kız çocuğu annesidir.

Etiketler
AK Parti