Bu da oldu: Otel odasından pahalı morg ücreti!

AKP yandaşlarının kurduğu hastanede morgdan ücret alındı.

Bu da oldu: Otel odasından pahalı morg ücreti!

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara Lokman Hekim Hastanesi’nde vefat eden yurttaşın ailesinden 110 lira morg ücreti alındığını ortaya çıkardı.

Babasını kaybeden vatandaş, cenazesini almaya gittiğinde bir skandal yaşadı. Yaşadığı skandalı belgeleriyle ve sözleriyle dile getirdi. Vatandaş, skandalı şu sözlerle dile getirdi;

“Babamı, 8 Şubat tarihinde kaybettim. Cenazesini, Sincan Lokman Hekim Hastanesi’nden almak için 13 saat sonra gittiğimde, 110 TL morg ücreti talep ettiler. Bu uygulama hiçbir sosyal devlet uygulamasında yok, hele CHP’yi eskiden eleştirenler için, 2019 için en uygun örnek, paramızın değil sosyal devlet olduğunu savunanlara isyanım.”

OTEL PARASI MORG PARASINDAN UYGUN

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabı üzerinden, alınan ücrete ilişkin fatura belgesini paylaştı. Tanal, “Ankara’da bir otel parası morg parasından daha uygun. Devlet hastaneleri ve diğer özel hastaneler morg ücreti almazken Lokman Hekim Hastanesi’nin bu uygulaması tamamen keyfidir” dedi.

Belgede morg parasının faturasının vefat eden yurttaş Erdem Topçu adına kesildiğine dikkat çeken Tanal, “Faturayı da mezarlığa mı postalayacaklar? Cennetten arsa satan AKP yandaşlarının kurduğu hastane ölüye fatura çıkarıyor” tepkisini gösterdi.

Bu da oldu: Otel odasından pahalı morg ücreti! - Resim : 1

Etiketler
Hastane