AKP'li Miroğlu ve ekibine Mardin'de tepki: Mekanı terk ettiler

Ömerli'de seçim çalışması yapan AKP'liler ile Saadet Partililer arasında kavga çıktı.


AKP MKYK Üyesi Orhan Miroğlu ve İl Başkanı Faruk Kılıç'ın da aralarında bulunduğu AKP'li grubun ilçe merkezinde esnafları ziyaret ettiği sırada, aynı yerde bir kahvede oturan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Servet Cemiloğlu ile karşılaştılar.

AKP Ömerli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Altundağ ile kendisi de bir dönem Ömerli'de AKP'den belediye başkanlığı yapan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Servet Cemiloğlu arasında sözlü sataşmadan sonra iki grup arasında kısa süreli arbede çıktı.

Arbedeye polis ekipleri müdahale ederken, arbedenin ardından polis ilçede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Daha sonra sosyal medya hesabından olayın görüntülerini yayınlayarak bir açıklama yapan Servet Cemiloğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Ömerli Halkı ve Bekıro Ailesi Cuma günü kendisini ilğilendirmediği halde bulunduğum kahvede Sayın Miroğlu Ve bereberlerindekilere demokratik Hakım olarak sorduğum soruya cevap beklerken, sorunun muhatabı olmayan şahış hakaret ve sinkaf etmişti.

Yapılan ağız dalaşında,istem dışı Bekıro Ailesinin büyüğü Rahmetli Sayın Hacı Rıfat Altındağa bana yakışmayan ifade bulunmuşum Ondan ve Bekiro Ailesinden Özür dilerim.

Olay Altaki videodaki gibi.

Olay Kamuoyunun taktirene kalmıştır.Saygılarımla.

Etiketler
Mardin Kavga Seçim Ömerli