'Mehmet Özhaseki seçimi kaybedeceğini anlamış olmalı'

Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı, Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş'ı ima eden "Yarın Nasıl yardım isteyeceksiniz" sözlerini köşesinden değerlendirdi.

'Mehmet Özhaseki seçimi kaybedeceğini anlamış olmalı'

Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin bir TV programında söylediği "Yarın Ankara'nın raylı sistemlerinde yardım isteyecekler. Gidip elini sıkmıyorsun ya, nasıl yardım isteyeceksiniz" sözleri köşesinden değerlendirdi.

Can Ataklı, köşe yazısında Özhaseki'nin sözleriyle CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ı ima ettiğini belirtti.

Can Ataklı'nın köşe yazısının Mehmet Özhaseki ile ilgili bölümü şöyle:

FIKRA GİBİ

Gül gül öldüm yani, bakın AKP'nin Ankara adayı neler söylemiş

Bu yazıya kısa bir giriş yapacağım sadece.
Sonra da Erdoğan'ın Ankara'da adam bulamadığı için Kayseri'den getirdiği Mehmet Özhaseki'nin sözlerini sizlere sunacağım.

Belki bazılarınız TV ekranlarından ve kendi sesinden de dinlemişsinizdir bu konuşmayı.

Ben dinlerken ve okurken nedense kendimi tutamadım, gül gül öldüm.
Bilemiyorum siz de aynı duygular içinde olacak mısınız.

Bakın Özhaseki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlatırken neler söyledi:

“'Altın klozet de altın klozet'. Ben sarıya boyanmış bile görmedim, bırakın altın klozeti. Her gün oralardayız zaten. Sade, mütevazı. İsrafı hiç sevmeyen bir Cumhurbaşkanımız var. Bazen toplantı yapılacak diyor ki, ‘Aşağıdaki salonda yapın'. ‘Efendim şurayı kiralayalım' dediklerinde, ‘Siz deli misiniz oğlum, niye oraya para veriyorsunuz, işte orada salon var aşağıda yapın' diyor.

Kuruşuna kadar dikkat eden bir Cumhurbaşkanımız var. Şimdi Cumhurbaşkanımıza oturduğu yerden başlayarak, şahsına, evlatlarına, kendine envai çeşit sözü söyleyenler, elini sıkmamak için arkadan dolananlar nasıl olacak yarın Ankara'nın raylı sistemlerinde yardım isteyecekler. Gidip elini sıkmıyorsun ya, nasıl yardım isteyeceksiniz?”

KÜÇÜK BİR NOT: Özhaseki seçimi kaybedeceğini anlamış olmalı ki CHP adayını ima ederek “Yarın gidip nasıl yardım isteyecek?” diye soruyor. “Allah söyletiyor” derler ya öyle bir şey işte..

Etiketler
Mansur Yavaş Mehmet Özhaseki Can Ataklı Seçim