Burçin Baykal'dan aday açıklaması

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Burçin Baykal, partisinin Küçükçekmece adayının belli olması sonrası açıklama yaptı.

Burçin Baykal'dan aday açıklaması

Küçükçekme Belediye Başkan aday adayı CHP'li Burçin Baykal, partisinin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olarak Kemal Çebi'nin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Burçin Baykal'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkanlığı aday adaylığım süresince; her daim yanımda olan aileme ve dostlarıma, gururla mücadelemize omuz veren tüm Küçükçekmecelilere, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarına, değerli muhtarlarımıza, Kanaat önderlerimize, esnaflarımıza, basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Küçükçekmecemizin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olan Sayın Kemal Çebi’yi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sürecin başından beri söylediğimiz gibi Partimizin iktidarı için çalışmalarımızın ve desteğimizin süreceğini bildirmek istiyorum.

Bugüne kadar bizlere evlerinin kapısını, yüreklerini açan, derdini anlatan, umutlarını veren, Doğudan Batı’ya kuzeyden Güney’e ve 7 den 70 e tüm Küçükçekmece'ye sevgiyle ve saygıyla..."

Etiketler
Küçükçekmece