Böcek'ten kadınlara iş desteği

Antalya’da da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, daha adayken istihdam sağlıyor, aile ekonomisine destek oluyo

Böcek'ten kadınlara iş desteği

Antalya’da da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, daha adayken istihdam sağlıyor, aile ekonomisine destek olduğunu açıkladı.

4 dönemdir Konyaaltı Belediye Başkanı olarak görev yapan, bu süre içinde de Antalya’nın en modern kentini inşa eden Muhittin Böcek, “Halka dokunur projeler, emek gerektirir, çalışmayı gerektirir” diyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, ülke olarak ekonomik sıkıntılar içinden geçtiğimizi ifade ederek, fiziki olarak yükselen projelerin yanısıra ekonomik anlamda ailelere destek olacak projelerde geliştirdiklerini söyledi.

PROJELER ŞİMDİDEN HAYATA GEÇİYOR

Adayların 31 Mart Yerel Seçimlere hazırlandığı bu süreçte, projelerini daha şimdiden hayata geçirmeye başladıklarını dile getiren Muhittin Böcek, her gün bin adet bozuk para cüzdanı üretimi ile ev hanımlarına ekonomik destekte bulunduklarını söyledi. Cüzdanların her birine bir lira ödeme yaptıklarını belirten Başkan Muhittin Böcek, atölyelerde cüzdan üretimini seri şekilde yapan ev hanımlarının ortalama günde 50 lira kazandığını bildirdi. Muhittin Böcek, 31 Mart Yerel Seçimler sonrasında bu bu projeyi Antalya’nın tüm ilçelerine yaymak istediklerini dile getirdi.

Atölyelerde üretim yapan ev hanımları da bu projenin bir parçası olmaktan oldukça memnun. Bozuk para cüzdanı üretimi ile harçlıklarını çıkardıklarını ifade eden ev hanımları, Başkan Muhittin Böcek’e bu destekleri için teşekkür etti.

Etiketler
Antalya Muhittin Böcek