Tunç Soyer'e belediye çalışanlarından destek

Ankara’dan dönen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer için, çalışanlar belediye binası önünde toplandı ve Soyer'e destek oldu.

Tunç Soyer'e belediye çalışanlarından destek

İzmir Adayı’nın belli olmasının beklendiği 16 Ocak’taki MYK ve PM toplantısı öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’ya giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü.

1 Ekim’de ‘aday olmama’ kararını kamuoyuna duyuran Kocaoğlu, Kılıçdaroğlu ile 5 dakikalık görüşmesi sonrası yazılı açıklamayla aday adayı olma kararı verdiğini duyurmuştu.

Kocaoğlu’nun Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde ismi Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçen ve 16 Ocak’taki MYK ve PM toplantısında isminin gündeme gelmesi beklenen Seferihisar Belediye Başkanı Soyer ismine tepki gösterdiği öne sürülmüştü.

Kocaoğlu'nun CHP Lideri'ne Soyer'in aday gösterilmesi halinde kendisinin de aday olacağı restini çektiği öne sürülmüştü.

16 Ocak'taki MYKve PM toplantısında İzmir Adayı gündeme gelmezken, parti de hareketlilik yaşanıyor.

Ankara’dan dönen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer için, belediye binası önünde karşılama etkinliği düzenlendi. Belediye çalışanları Soyer'i, "Büyük başkan" sloganlarıyla karşıladı.

Ankara’dan dönen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer için, belediye binası önünde belediye çalışanları sürpriz yaptı. Çalışanlar belediye binası önünde toplandı. Soyer’in belediyeye ulaşması sonrası alkış ve sloganlarla personel Soyer’e destek oldu.

İZMİR VE TÜRKİYE MESAJI

Yurt Gazetesi'nde yer alan habere göre; belediye binası önünde kısa bir konuşma yapan ve konuşurken duygusal anlar yaşayan Soyer, “ Gerçekten iyi ki varsınız... Sevgili arkadaşlar Seferihisar’dan başlayarak İzmir değişecek. Türkiye değişecek. Sizle beraber. Göreceksiniz.

Bambaşka bir ülke Seferihisar’dan başlayarak kurulacak. Herkes görecek. Sizlerin omuzlarından yükselen bir Türkiye’yi herkes görecek. İyi ki varsınız: İyi ki bu yolları beraber yürüdük. Yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ankara Tunç Soyer Seferihisar