Şişli'yi hane hane taradılar

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, sahte seçmen iddiaları nedeniyle Şişli'yi hane hane incelediklerini açıkladı.

Şişli'yi hane hane taradılar

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, kamuoyunda seçmen kaydırma/hayalet seçmen kaydı olarak bilinen konuyla ilgili Şişli’deki son durumu anlattı.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle teşkilat olarak teyakkuz halinde olduklarını ifade eden Ünal, “Bu iddiaların kamuoyunda gündeme gelmesiyle birlikte derhal bir komisyon oluşturarak geceli gündüzlü bir çalışmayla Şişli’yi hane hane taradık. Anormal ve dikkat çekici kayıtlarla ilgili gerekli başvurularımızı bugün gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın iradesinin sandığa tam olarak yansıması için görevimizin başındayız” dedi.

Türkiye’nin bu tartışmaları geride bırakması gerektiğini belirten İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ünal, “Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerin güven içinde gerçekleşmesi ve milletimizin iradesinin tam ve eksiksiz olarak sandığa yansıması için tedbir alınması lazım. Başta Yüksek Seçim Kurulu olmak üzere ilgili tüm kurumlar konunun üzerinde hassasiyetle durmalı ve vatandaşlarımızın aklında herhangi bir kuşkuya yer bırakmayacak şekilde görevlerini yerine getirmelidirler” diye konuştu.

Etiketler
Sahte seçmen Şişli İYİ Parti