Yenimahalle'de Dönüş Gürbüz sahaya indi

CHP'li Dönüş Gürbüz ve ekip arkadaşları yerel seçim için startını verdi.

Yenimahalle'de Dönüş Gürbüz sahaya indi

Uzun yıllardır Türkiye ve Ankara siyasetinde birçok aktif görevde bulunan CHP'li Dönüş Gürbüz ve ekip arkadaşları şimdi de Ankara ve Yenimahalle'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazanması için sahaya indi.

Bu çalışmanın startını doğup büyüdükleri Cumhuriyet Halk Partisinin oy dağılımında sıkıntılı olduğu Demetevler Mahallesi'nde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ında katıldığı yüzlerce gencin katıldığı bir kahvaltıyla verdi.

"MANSUR YAVAŞ VE FETHİ YAŞAR'A BAŞARILAR DİLERİM"

Dönüş Gürbüz, gerçekleşen kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu seçim 19 Mayıs 1919'un 100.yılında hala o inancı yüreğinde taşıyanlarla Cumhuriyetimizin 100. yılını yıkım için hedef koyanlar arasında geçecektir. Ben ve ekip arkadaslarimda omzumuzda taşıdığımız bu yükün sorumluluğunun bilinciyle bütün dargınlıkları, kırgınlıkları bir tarafa bırakarak inanmışlık ve tecrübemizle Ankara ve Yenimahallemiz için sahada olacağız.

Alınan her bir belediye daha cagdas ve daha özgür bir Türkiye'ye olan inancımıza güç katacaktır.Bu inanç ve kararlılıkla Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş'a ve Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar'a başarılar diliyorum. Kahvaltımıza katılan tüm yoldaslarimizada teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Etiketler
Seçim Yerel Seçim