‘Ülkemizin kurtuluşu yerelden başlayacak’

CHP İzmir İl Örgütü, 2014’te yapılan yerel seçimlerde kaybettiği 8 ilçeyi kazanmak için çalışmalarını hızlandırdı.

‘Ülkemizin kurtuluşu yerelden başlayacak’

Bu kapsamda Kemalpaşa ilçe örgütü ile bir araya gelen İl Başkanı Deniz Yücel, “30’da 30 hedefini gerçekleştirmek için Kemalpaşa’nın kilit noktada yer alıyor.

İlçede manzara bizim lehimize gözüküyor. Tüm örgütlerimizden daha çok çalışıp sıkıntıları nasıl çözeceğimizi, kimseyi ayırt etmeden vatandaşa eşit hizmet götüreceğimizi anlatmalısınız. 1 Nisan 2019 sabahında Kemalpaşalıların desteği ile Kemalpaşa adayımızı belediye başkanı, partimizi de yerelde iktidar yapacağız” dedi.

‘Cumhuriyetsiz olmaz’

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci ile CHP arasında yaşanan ‘İzmirli aday’ tartışmasına da değinen Yücel, “İzmir ile kültürel anlamda bir bağı bulunmayan bir aday, İzmirlinin tek derdini kordonda yemek içmek sanıyor. İzmirli kordonsuz yaşar ama cumhuriyet, özgürlük, adalet ve demokrasi olmadan yaşayamaz” diye konuştu.

‘Önemli olan CHP’

CHP’den Büyükşehir’e aday adayı olan isimler de seslenen Yücel, “Her aday adayı çok değerli ama önemli olan CHP’nin kazanması, açıklanacak adayın etrafında kenetlenmek zorundayız. Partimizin tüm üyelerine, tüm aday adaylarınaa ihtiyacı var. Ortak hedefimiz ülkenin kurtuluşunu yerelden başlatmak” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İzmir Seçim Yerel Seçim