Aysemin Gülmez: Ataşehir Türkiye'nin örnek ilçesi olması

CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Aysemin Gülmez, sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlere katkılarını çok önemsiyor.

Aysemin Gülmez: Ataşehir Türkiye'nin örnek ilçesi olması

CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Aysemin Gülmez, sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlere katkılarını çok önemsiyor.

Gülmez sık sık STK'larla biraraya gelip, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinliyor. Gülmez, "Kurumlarda ancak bu şekilde tek kişi yönetiminden kurtulup, demokrasi sağlayabiliriz" diyor.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Aysemin Gülmez, seçilmeyi beklemeden Ataşehir için çalışmaya son sürat devam ediyor.

Aysemin Gülmez: Ataşehir Türkiye'nin örnek ilçesi olması - Resim : 1

"Önemli olan makamlar değil, ilçemizin sorunlarının çözümü. Ataşehir'in, Türkiye'nin örnek ilçesi olması" diyen Gülmez, bu yolda aylardır çaba gösteriyor.

Aysemin Gülmez: Ataşehir Türkiye'nin örnek ilçesi olması - Resim : 2

Aysemin Gülmez, ilçeyi mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp, CHP temsilcileri, mahalle muhtarları ve sakinleriyle görüşüyor. Gülmez, sorunları yerinde tespit edip, yerel yönetimden beklentileri dinliyor.

Aysemin Gülmez: Ataşehir Türkiye'nin örnek ilçesi olması - Resim : 3

"Ataşehir Hepimizin" sloganıyla yola çıkan Gülmez, ilçede bulunan çeşitli yörelerin dernek ve vakıf temsilcileriyle de sık sık bir araya geliyor. Elbistan Gücük ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Gülmez, yöre halkının isteklerine kulak verdi.

Aysemin Gülmez: Ataşehir Türkiye'nin örnek ilçesi olması - Resim : 4

Aysemin Gülmez, Kiğı-Karakoçan-Adaklı-Yayladere-Yedisu İlçeleri Sosyal Yardımlaşma, Kalkındırma ve Kültür Derneğinin dayanışma gecesine katıldı. "Kadına Saygılı Ol" temasıyla gerçekleşen bu güzel gecede Gülmez, Bingöllü yurttaşlarımızla bir araya geldi.

Aysemin Gülmez: Ataşehir Türkiye'nin örnek ilçesi olması - Resim : 5

Gülmez'in diğer bir yöresel buluşması Tokatlılarlaydı. Tokat dernekleriyle bir araya gelen Gülmez, sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlere katkıları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Etiketler
Ataşehir Türkiye