Oya Tekin: Öğrencilerimizin de derdine derman olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Merkez İlçe Çukurova Belediye Başkan aday adayı Avukat Oya Tekin, üniversiteli gençlerin evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Oya Tekin: Öğrencilerimizin de derdine derman olacağız

ADANA / CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Avukat Oya Tekin, göreve gelmeleri halinde ilçede ‘Gençlere Derman’ olacaklarını söyledi.

Haziran seçimlerinde milletvekili adaylığı sırasında da kentin dört bir yanını gezmesi ve sorunlara el atmasıyla tanına CHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Avukat Oya Tekin, bu kez de öğrenci evlerini ziyaret ederek üniversitelilerin sorunlarını dinliyor.

İlçenin büyük bir öğrenci kitlesine sahip olduğuna değinen Tekin, gençlerin taleplerini ve eksiklerini tespit ediyor.

Çukurova İlçesi’ne gençlerin kolayca faydalanabilecekleri zengin bir kütüphane ve Öğrenci Kültür Evi’nin projeleri arasında yer aldığını kaydeden Tekin, “Çukurova ilçemizdeki öğrenci kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında CHP’li gençlerin üniversitede kendilerini yeteri kadar ifade etme imkanı olmadığını görüyorum. Ulaşım sorununun ise öğrencilerimizi çok etkilediğini dinledim. Öğrencilerimize belediyenin tüm imkanlarıyla destek olacağız. Gençlerimizin sorunlarını tek tek not alıyoruz ve göreve geldiğimizde hepsine ‘Derman’olmak için vargücümüzle çaba harcayacağız” dedi.

Etiketler
Adana Çukurova Öğrenci Üniversite