Avukat Deniz Baykal, aday adayı oldu

Avukat Deniz Baykal, Mudanya belediye başkan aday adaylığı için başvurdu.

Avukat Deniz Baykal, aday adayı oldu

Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün köşesinden aktardığı adaylık için Baykal, "Ben de ‘Başka bir Mudanya mümkün' diyerek başkanlığa aday olmak istiyorum. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu kentin hayallerin ışığında ayağa kalkacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Avukat Deniz Baykal, aday adayı oldu - Resim : 1

Türk siyasetinin bilge isimlerinden Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. “Deniz Baykal da belediye başkan adaylığı için başvurmuş” denildiğinde tabii önce espri sanıyorsunuz. Sonra gerçek ortaya çıkıyor.
Gerçekten Deniz Baykal Bursa-Mudanya Belediye Başkan adaylığı için başvurmuş. Ama bu Deniz Baykal, Mudanya'da yaşayan Avukat Deniz Baykal. Siyasetin içinde olan Deniz Baykal bize şunları söyledi:

“Bursa'da siyasetin içindeyim. Mudanya'da yaşıyorum. Partime ve halkımıza birçok noktada hizmet verdim, vermeye devam ediyorum. Mudanya'nın tarihi ve kültürel mirasıyla, tarımsal ürünleriyle, deniziyle, stratejik konumuyla bırakın Türkiye'yi dünyanın gözbebeği olması gerektiğini düşünüyorum. Ben de ‘Başka bir Mudanya mümkün' diyerek başkanlığa aday olmak istiyorum. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu kentin hayallerin ışığında ayağa kalkacağına inanıyorum.”

Deniz Baykal, “Bizim önceliğimiz Mudanyalıların huzuru ve mutluluğu, bu amaçla yola çıktım” diyor. CHP Genel Merkezi, ikinci bir Deniz Baykal'a “Evet”der mi, bunu da göreceğiz.

Etiketler
Deniz Baykal Mudanya