Gelecek Partili isim 'Mahir Ünal'la ilgili anısını anlattı: 'Bütün yüzünü atkı ile kapatmıştı...'

Gelecek Partili Abdullah Güzeldülger, AKP Grup Başkan Vekilliği görevinden 'affını isteyen' Mahir Ünal'la ilgili bir anısını anlattı.

Gelecek Partili isim 'Mahir Ünal'la ilgili anısını anlattı: 'Bütün yüzünü atkı ile kapatmıştı...'

Gelecek Partili Abdullah Güzeldülger, 2 yıl önce AKP'li Mahir Ünal'ı 15 milyon liraya satılan villalardan satın almak için satış ofisinde gördüğünü söyledi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Güzeldülger, şunları yazdı:

"İki yıl önce,Tanesi 15 Milyon TL den satılan villa projelerine yabancı bir arkadaşım için villa bakmaya gitmiştim. Satış ofisinden bütün yüzünü atkı ile kapatmış, başında kasketi ile sadece gözleri görünen bir kişi ve ailesi çıkınca dikkatimi çekti. Çünkü hava bu kadar kapalı giyinmeyi gerektirecek kadar soğuk değildi. Satış temsilcisine bu bey kim diye sorduğumda, Mahir Ünal , siyasetçiymiş dedi. Allah Allah dedim insan villa almaya gelir de neden kendisini kamufle etme ihtiyacı duyar diye sordum. Ak Partinin son dönemi, kapanışı bu görüntülerle hafızalarımızda kalacak maalesef…."

Mahir Ünal, Cumhuriyet’in dil ve alfabeyi değiştirmesiyle ‘düşünmeyi engellediğini’ iddia ettiği konuşmasına gelen tepkiler sonrası AKP grup başkan vekilliğinden istifa etmişti.

Etiketler
Mahir Ünal