Yasayı hatırlattı: CHP'li Taşcıer 'Gökçek'in yalanı' üzerine Altun'a seslendi

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, eski AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in "yalan" paylaşımı üzerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a seslendi.

Yasayı hatırlattı: CHP'li Taşcıer 'Gökçek'in yalanı' üzerine Altun'a seslendi

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, eski AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bir yurttaşın elektrik ve su faturasına dair yorumuna tepki gösterdi.

Melih Gökçek Twitter hesabında, “Mansur’un suyu elektriği geçti” notuyla elektrik ve su faturasının fotoğrafını yayımlayan Ankaralı bir yurttaşın paylaşımına yer verdi.

Gökçek söz konusu paylaşım üzerine, “Ankara’da herkese soruyorum. Bugüne kadar ne zaman elektrik paranız su paranızdan daha yüksekti? İşte vatandaş iki faturasını yan yana koymuş. Su parası elektrik parasının üç katına çıkmış. Zammı gördünüz mü? Olay bu noktaya gelmiş” ifadelerini kullandı.

"ÖMRÜ YALANLA, TROLLÜKLE GEÇMİŞ BİRİ"

CHP’li Gamze Taşcıer ise Melih Gökçek’in paylaşımına tepki gösterdi ve faturada önceki dönem borçlarının da yer aldığını belirtti. Gökçek’in yalan söylediğini ifade eden Taşcıer, “sansür yasası”nı hatırlatarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a seslendi.

Taşcıer şunları ifade etti:

“Ömrü yalanla, trollükle geçmiş biri için şaşırtıcı değil bu paylaşım. Nasıl olsa dezenformasyon yasası ona işlemeyecek! 1.211 liranın 460'ı önceki dönem borcu. Kullandığı su, genel normalin 3-4 katı kadar, 48 m3. Fahrettin Altun bunu da koyacak mısın Dezenformasyon Bülteni'ne?”

Etiketler
Ankara Cumhurbaşkanlığı Fahrettin Altun Melih Gökçek