Devlet Bahçeli: 'Amasra'daki gibi bir felaketin tekrar etmemesi için tedbirler alınacak'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; partisinin Konya'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitinginde yaptığı açıklamada Amasra'daki maden faciasına ilişkin ''Tekrarlanmaması için tedbirler alınacaktır'' dedi.

Devlet Bahçeli: 'Amasra'daki gibi bir felaketin tekrar etmemesi için tedbirler alınacak'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; partisinin Konya'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitinginde konuştu.

PROMPTER BOZULDU

Cumhuriyet'in haberine göre, MHP lideri konuştuğu sırada prompter bozuldu. Konuşmasına ara vermek zorunda kalan Bahçeli, arızanın düzelmesini bekledi. Mitinge katılanlar o anlarda alkışlarla Bahçeli'ye destek vermeye çalıştı.

Kısa sessizliğin ardından Bahçeli konuşmaya devam etti.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

''-Yaşanan acı hepimizin ortak acısıdır. Amasra'daki gibi böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması için bütün tedbirler sırasıyla alınacak, yaralar sarılacaktır. Ailelerin yanındayız, yanında olacağız.

-Türkiye 2023' te iki büyük siyasi ve tarihi süreci yaşayacak. İlki seçimler, ikincisi cumhuriyetin 100. yılı.

-Cumhur İttifakı oldukça yenilmemizi bekleyenler her zaman hüsranla karşılaşacaklardır. Millet İttifakı baştan ayağı yanlıştır. Bunların geçim kapıları yalandır, iftiradır. Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyuyorlar bunu biliniz.

Atatürk'ün kurduğu parti rehin alınmıştır. CHP 1923 çizgisinden kopmuş ve uzaklaşmıştır. Kılıçdaroğlu CHP'yi tanınmaz hale getirmiştir.

-Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şüphelidir. Hangi sözleri aldığı hangi sözleri verdiği, cumhurbaşkanı adayı için kimlerin kapısını aşındırdığı malumdur. Kılıçdaroğlu, içimize sızdırılan truva atıdır. Kılıçdaroğlu ve CHP gayri millidir. Rusya-Ukrayna savaşı karşısında ABD'nin telkinlerine uyan bir ittifak anlayışına milli demek mümkün müdür?''

Etiketler
e-Devlet Devlet Bahçeli MHP Konya