CHP'li Özel'den AKP'li Turan'a 'dolarla milletvekili' cevabı: İddia Soylu'nundu

AKP'Li Bülent Turan ve CHP'li Özel arasında, 'dolarla milletvekili olunuyor' iddiası üzerine tartışma yaşandı. Özel, Turan'a, "İddia mafyanın değil, Süleyman Soylu'nundu" sözleriyle yanıt verdi.

CHP'li Özel'den AKP'li Turan'a 'dolarla milletvekili' cevabı: İddia Soylu'nundu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen ile arasında geçen telefon konuşmasının sosyal medyada paylaşılmasının ardından "Gerekli araştırmalar yapılmalı ve CHP Grubu bu ağır ithamdan kurtulmalı ya da ilgililer cezalandırılmalı" ifadelerini kullanan AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'a yanıt verdi.

Özel, Turan'a verdiği yanıtta, "Biz ne ses kayıtları duyduk, gıkınız çıkmadı... Ama biz gerekeni yaparız sizin gibi değiliz, merak buyurmayın!" dedi.

Turan'ın paylaşımını alıntılayan Özel, şunları söyledi: "Sn. Turan; o iddia mafyanın değil, Süleyman Soylu'nundu. Suçişleri Bakanı'nı "mafya" olarak görmenizi kayıtlara geçirmenizi çok yerinde bulduğumu ifade etmeliyim. Biz ne ses kayıtları duyduk, gıkınız çıkmadı... Ama biz gerekeni yaparız sizin gibi değiliz, merak buyurmayın!"

Turan dün Twitter'dan CHP yönetimini şu sözlerle eleştirmişti: "Herkesin özel hayatı kendisinin. Çoluk çocuk var, duruma üzülürüz sadece. Ancak "dolarla vekil olunuyor" ithamı tüm CHP grubunu zan altında bırakır. Böyle ağır bir iddia karşısında CHP sessiz kalamaz! Mafyanın 10 bin dolar iddiasını günlerce tekrarlayanların sessizliği ibretlik bu itirafla CHP yönetiminin ehliyetten, liyakatten, kendi ifadeleriyle "örgütten" ne anladıklarını görmüş olduk."

Etiketler
Bülent Turan Mafya Milletvekili Süleyman Soylu