Bülent Arınç'tan Mehmet Metiner'e sert sözler: 'İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret'

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, kendisine "İnşallah partimizden de ihraç olur gider" diyen eski AKP milletvekili Mehmet Metiner'e sert tepki gösterdi. Arınç, "Sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlaklısın” dedi.

Bülent Arınç'tan Mehmet Metiner'e sert sözler: 'İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret'

GERÇEK GÜNDEM - Eski Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi ve eski Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın, “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” adlı toplantıda yaptığı konuşma AKP’yi karıştırdı. Bülent Arınç, partisinden ihracını isteyen eski AKP milletvekili Mehmet Metiner’e sert tepki gösterdi.

Arınç dün yaptığı konuşmada, "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir” ifadelerini kullanmıştı.

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç’ın açıklamaları üzerine, TV 100 ekranlarında ''Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar'' diye belirtmişti.

BÜLENT ARINÇ’TAN METİNER’E SERT YANIT

Metiner’in tepkisi üzerine Bülent Arınç, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayımladı.

Arınç açıklamasında Metiner’e, “İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret üç kıkırdaktan müteşekkil” diye seslendi.

Arınç açıklamasının devamında, “Özel hayatın, dünün ile alakalı bildiklerimi ailene hürmeten konuşmuyorum. Hadi iki şift laf daha edeyim de tamam olsun. Sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlaklısın” dedi.

İşte o açıklama:

Bülent Arınç'tan Mehmet Metiner'e sert sözler: 'İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret' - Resim : 2

Etiketler
Müslüman Bülent Arınç Kürt Mehmet Metiner