Kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti; CHP'li Deveciler AKP'li Balıkesir Belediye Başkanı Yılmaz'ı istifaya çağırdı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 8 kişinin hayatını kaybettiği kaza nedeniyle AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı istifaya davet etti.

Kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti; CHP'li Deveciler AKP'li Balıkesir Belediye Başkanı Yılmaz'ı istifaya çağırdı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı istifaya çağırdı.

Geçen Cumartesi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde minibüs ile süt tankerinin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 8 kişi ile ilgili Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Grup Başkan Vekili Ali Kemal Deveciler bir konuşma yaparak sorumluları istifaya davet etti. Yirmi yıldır iktidar olduklarını ve 4 km’lik bir viyadüğü yapamadıklarını belirten Deveciler “Bizim iktidarımızda ilk işimiz bu yolu yapmaktır. Yapamıyorsanız istifa edin diye konuştu.

Deveciler sözlerini şöyle sürdürdü:

"5-6 tane milletvekiliniz var. 20 yıldır iktidarsınız. MKYK üyeniz var. Bunlar bostan korkuluğu mu? Eller armut mu topluyor. Ağırlığınızı koymanız lazım. Eğer koymuyorsanız istifa edin kardeşim. Bunu yapamazsanız en kısa zamanda yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı iktidar olacaktır. Balıkesir'de ilk yapacağımız hizmet bu viyadüğün yapılmasıdır. Kaldı ki Balıkesir'de AKP'nin en fazla oy aldığı yer Dursunbey. Kınıyorum sizi. Yapamıyorsanız istifa edin."

Etiketler
Balıkesir Yücel Yılmaz